3:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po skvělém vstupu do zápasu, se ve druhé půli Budišov strachoval o výhru


Branky


1. D. Kubala (vl.) , 4. A. Levák , 7. M. Pražák - 53. Z. Kačírek , 54. P. Bubík
0

Budišov do zápasu vletěl jako tornádo a během sedmi minut vedl o tři branky. Ve druhé půli se však karta obrátila. Polom snížila, ale vyrovnat se jí i přes enormní snahu nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu měl domácí Budišov vskutku raketový. Hned po rozehrávce v 1. minutě, si napálil ve snaze uklidit míč do bezpečí, hostující David Kubala míč kuriózním způsobem do vlastní sítě – 1:0. V 4. minutě napřáhl z dvaceti dvou metrů Aleš Levák a balón z jeho kopaček se zastavil až v síti hostující branky – 2:0. O tři minuty zamířil k pravé tyči hostující svatyně Martin Pražák a hosté byli zralí pomalu na ručník – 3:0. Do konce prvního poločasu ještě zahodili své šance za domácí družinu Martin Pražák s Lukášem Markem, za hosty byl dvakrát neúspěšný Zdeněk Kačírek.

Do druhé půle Pustopolomští vlítli velmi razantně a taky se to hned vzápětí odrazilo na skóre utkání. V 53. minutě po přihrávce Marka Kozelského rozesmutnil domácího brankáře Aleše Krásu Zdeněk Kačírek – 3:1. O minutu později po takřka totožné akci snižoval na jednobrankový rozdíl Pavel Bubík – 3:2. Hosté pak do domácích bušili jak se dalo, ale i přes veškerou jejich snahu se jim vyrovnávací branku už nepodařilo vstřelit. Budišov se sice musel až do konce střetnutí strachovat o výsledek, ale tři body a kontakt s čelem tabulky udržel.    



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): První poločas jsme hráli my a vedli o tři branky. Ve druhém jsme začali machrovat a soupeře podcenili. Dostali jsme dva góly a byly to nervy až do konce.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů. První jsme úplně zaspali- Ve druhém jsme na ně vletěli a snížili až na rozdíl jedné branky. Pak jsme je sice drtili, ale branku jsme už neuměli dát.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - M. Marek [-] , I. Hasala [-] , L. Marek [-] , T. Skácel [-] - J. Kuric [-] , M. Pražák [-] (75. L. Čonka [-] ) , J. Vondrouš [-] , O. Martynek [-] (46. E. Levák [-] ) , J. Němeček [-] - A. Levák [-] (63. O. Veliký [-] )

Sport-Club Pustá Polom B
L. Juchelka [-] - A. Kubala [-] , V. Hendrych [-] , P. Bubík [-] , M. Kozelský [-] , Z. Kačírek [-] , M. Mikšík [-] (46. J. Hendrych [-] ) , P. Sláma [-] , D. Schlossarek [-] , P. Kňura [-] , D. Kubala [-]

ŽK: 50. J. Kuric , 73. M. Pražák - 30. P. Sláma , 41. D. Schlossarek , 81. P. Bubík .
Hráči zápasu: A. Krása , A. Levák - M. Kozelský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - RADEK Roman, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.