3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava přehrála Hradec


Branky


0

Hradec dokázal domácí Opavě vzdorovat asi do 50. minuty. Po druhé obdržené brance už na hřišti kralovalo pouze jedno mužstvo a Hradec mohl být rád, že neodjel s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Opavě se odehrával pikantní zápas především pro trenéra hostujícího Hradce Reného Černohorského, který dlouhá léta právě v Opavě působil, a v tomto zápase poprvé zasedl jinam než na střídačku domácího týmu. První poločas byl kostrbatý z obou stran. Vázla kombinace z obou stran a moc pěkného fotbalu obě družiny pro diváka. I se šancemi to bylo velmi špatné. Do vedení šli domácí fotbalisté, když v 26. minutě vyhrál souboj s hostujícím obráncem Lukáš Mařádek a Jakub Herrmann prostřelil hostujícího brankáře Tomáš Mrázka – 1:0. Tímto výsledkem skončila i první půle.

Ve druhé půli už držela taktovku zápasu pevně v rukou domácí Opava. Hradec mohl být rad, že si neodvezl větší brankový příděl. V 51. minutě navýšil skluzem skóre zápasu kanonýr Lukáš Mařádek – 2:0. V 62. minutě po krásné akci z pravé strany nádherně vymetl šibenici hostující svatyně Jan Frank – 3:0. Navíc ještě Opava zahodila penaltu, když Jana Franka vychytal hradecký brankář Tomáš Mrázek, a následná dorážka Lukáše Mařádka mířila pánubohu do oken. I když Opava pak zahodila ještě další šance, tak v poklidu dokráčela za třemi body. Výhrou se Opava vyšvihla na čtvrté místo tabulky a po bídném úvodu soutěže se usadila v popředí tabulky. Hradec zatím na jaře na bodový zisk čeká.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): První poločas nebl podle mých představ. Bylo to takové kostrbaté a neurovnané. Ve druhé půli jsme se zlepšili, lépe jsme napadali, kombinovali a zaslouženě vyhráli.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Je to pro Hradec kruté, ale mohlo to být ještě krutější. Do 50. minuty to byl remízový zápas, i když domácí měli více šancí. Srazl nás druhý gól a od stavu 2:0 už to bylo jen divadlo o jednom mužstvu. Pro mě jsou zápasy na Minervě srdcové zaležitosti, protože jsem tu dlouho působil. Domácím gratuluji k výhře.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Herrmann [-] (75. D. Kowalski [-] ) , J. Frank [-] (78. M. Uvíra [-] ) , P. Kavan [-] , V. Henčl [-] - L. Šustak [-] , I. Kratochvíl [-] (85. M. Mathias [-] ) - L. Mařádek [-] - R. Jedlička [-] , T. Matějek [-] , R. Holuša [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , D. Wiweger [-] , L. Scholtz [-] , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , D. Diehel [-] (67. J. Pola [-] ) , N. Lichý [-] (46. M. Sedláček [-] ) , R. Kubánek [-] , D. Maisel [-] (46. R. Podolínský [-] ) , R. Dušek [-] (14. J. Hronec [-] )

ŽK: 37. V. Henčl - 27. L. Petřík .
Hráči zápasu: L. Mařádek - P. Valenta .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - HENNIG Antonín, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.