F. Balda 3. (p.)
F. Balda 60.
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suché Lazce udolaly Stěbořice


Branky


3. F. Balda (p.) , 60. F. Balda - 10. M. Josefus
0

Lazce v prestižním souboji o druhé místo v tabulce díky Filipu Baldovi dokázaly zvítězit. Díky zaváhání vedoucích Litultovic, je jejich ztráta už jen tříbodová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas celků z popředí tabulky zvítězily těsně domácí Lazce. Lazce šly do vedení už ve 2. minutě, když chladnokrevně proměnil penaltu, nařízenou za faul, Filip Balda – 1:0. Paradoxně tato situace domácím fotbalistům ublížila. Ti přestali hrát a hostůsm se podařilo srovnat krok už v 10. minutě, když se asi z šestnácti metrů trefil přesně k pravé tyči Prážákovy branky stěbořický Michal Josefus – 1:1. Do konce prvního poločasu se nehrál příliš záživný fotbal, který by mohl lahodit oku náročného diváka. Hra se přelévala mezi oběma šestnáctkami a ky vyloženějsí šanci se žádné mužstvo nedostalo.

Ve druhé půli se kvalita hry o něco málo zlepšila. Jak Domácí Lazce, tak hosté ze Stěbořic si vypracovaly několik šancí. Rozhodujícím okamžikem zápasu se ukázala 60. minuta, kdy střelecky agilní Filip Balda i s přispěním tyče rozvlnil hostující síť – 2:1. V dalším průběhu hry navíc domácí družina zahodila penaltu nařízenou po faulu na Filipa Baldu. Tu David Kostka zamířil mimo tři tyče hostující svatyně. V závěru se hosté snažili ještě o vyrovnání, ale Lazce své vydřené vítězství ubránily a v tabulce poskočily již na druhé místo se ztrátou tří bodu na vedoucí Litultovice.    



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (hrající trenér): V prvním poločase to byla holomajzna z obou stran. Hrálo se opatrně. Nakopávali se balóny. Nám uškodila proměněná penalta hned zkraje. Uspokojili jsme se a dostali vyrovnávací branku. Druhý poločas už byl lepší. Bylo více šancí. Více jsme hráli na míči. My naštěstí dali druhou branku a vyhráli.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): V první půli fotbal strašný. Na menší hřišti se hůře kombinovalo a bylo to jen, kdo toho druhého přetlačí. Druhý poločas už byl o něco lepší. Soupeř dal rozhodující branku. My pak tlačili, ale Lazce to kvalitně odbránily.



Sestavy


TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - F. Balda [-] (90. M. Adamčík [-] ) , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , J. Laub [-] , O. Vlha [-] (90. R. Novák [-] ) , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , S. Stuchlík [-] , T. Herudek [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] (84. F. Otipka [-] ) , M. Jamnický [-] , O. Šumbera [-] (73. P. Fiedler [-] ) , O. Šmalec [-] , J. Fiedler [-] (78. J. Holubec [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , L. Burda [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 24. O. Vlha , 29. D. Laub - 2. J. Losert , 68. M. Paleta , 73. P. Vavrečka .
Hráči zápasu: J. Pražák , F. Balda - M. Josefus .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - PUFFLER Jan, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.