2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava vyloupila Hoštice


Branky


0

V první půli byla lepším týmem Opava. Do vedení však paradoxně šly Hoštice. Opava však ještě do přestávky dokázala skóre otočit. Ve druhé půli se Hosštice snažily o vyrovnání, ale jejich snaha narážela na obranu Opavy. Navíc Opava přidala pět minut před koncem třetího góla. Hoštice se pak už jen zmohly na snížení skóre v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia Opava potvrdila v prvním jarním zápase svou zlepšenou formu z konce podzimní sezóny. V první půli byla Opava mírně lepším týmem. Do vedení však šli domácí, když přímý kop Radka Blagy zpracoval Richard Blaga, který se obtočil kolem obránce jako baletka a přeloboval gólmana – 1:0. Opava však srovnala o tři minuty později, když centr Kratochvíla přetavil v branku Frank – 1:1.  Opava šla do vedení gólem do šatny, když brankáře domácích překvapil Kavan – 1:2. 

Ve druhé půli měli domácí převahu, která však narážela na zhuštěnou obranu hostů, přes kterou se velmi těžko Hoštice dostávaly. Pět minut před koncem navíc skóroval navíc po centru Kavana Mařádek – 1:3. Domácí v poslední minutě už jen upravili skóre, když po centru do vápna se hlavou trefil Staníček – 2:3.

zdroj foto: http://www.fotbalmh.cz/fotogalerie.php?g1=32&g2=180



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): V první půli byli lepší hosté z Opavy. My sice šli do vedení, ale oni dokázali ještě před půli otočit skóre. Ve druhé půli jsme sice byli lepší, ale inkasovali třteí branku. Snížili jsme až na konci zápasu.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): V první půli jsme byli o něco lepším týmem. Sice jsme prohrávali, ale stačili otočit ještě do přestávky. Ve druhé půli se domácí snažili vyrovnta, ale my přidali třetí branku. Domácí už jen pouze snížili.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Chřibek [-] , M. Slíž [-] , M. Staníček [-] , R. Blaga [-] , R. Blaga [-] , M. Thiemel [-] (81. I. Xenitidis [-] ) , E. Klinger [-] , D. Kurzica [-] , D. Kašný [-] , M. Kara [-] (21. M. Malohlava [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Herrmann [-] (85. R. Hypš [-] ) , J. Frank [-] , P. Kavan [-] , V. Henčl [-] - L. Šustak [-] (77. M. Vaněk [-] ) , I. Kratochvíl [-] , R. Škrobánek [-] (46. D. Kowalski [-] ) - L. Mařádek [-] - R. Jedlička [-] , T. Matějek [-]

ŽK: 33. M. Staníček - 48. R. Jedlička .
Hráči zápasu: D. Kašný - P. Kavan .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: RADEK Roman - BUKOVSKÝ Josef, PIVOVARČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.