1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Skalíka zajistil Vávrovicím tři body


Branky


0

Hradec měl vstup do zápasu vskutku raketový, když se velmi brzo ujal vedení. Hosté do přestávky stačili vyrovnat. O všem podstatném se rozhodlo během dvou minut druhé půle, kdy završil svůj hattrick hostující Skalík. Vávrovice se v tabulce posunuly na čtvrté místo a Skalík se stal nejlepším střelcem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupil lépe Hradec, když hned ve 2. minutě putoval míč po ose Krejsa, Wiweger, Lichý a posledně jmenovaný s pomocí tyče dopravil míč asi z 16 metrů do branky – 1:0. Pak se Hradec stáhl a uvolnil prostor hostům. Přesto si vypracoval šanci Valentou, kterou neproměnil. V 33. minutě vystřelil z hranice velkého vápna Laifert a vyražený míč zasunul do sítě Skalík – 1:1. 

Na počátku druhé půle byla lepší domácí družina, ale žádnou loženku si nevypracovala. Zápas se zlomil během dvou minut. V 67, minutě prošel hostující Morbitzer do vápna, nahrávkou našel Skalíka a ten se nemýlil – 1:2. O dvě minuty později po přímém kopu Štencka na hranici malého vápna dovršil hattrick Skalík – 1:3. Zápas se pak už víceméně dohrával a hosté v pohodě dokráčeli ke třem bodům. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (Hradec n. M., Trenér): Vysloveně remízový zápas, o kterém rozhodli dvě minuty ve druhém poločase.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (Vávrovice, trenér): Vstup měli do zápasu lepší domácí. My do poločasu vyrovnali. Ve druhé půli díky Skalíkovi strhli výhru na svou stranu.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , D. Wiweger [-] , J. Pola [-] (46. J. Novák [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] (74. J. Schindler [-] ) , N. Lichý [-] (79. M. Fischer [-] ) , R. Kubánek [-] , D. Maisel [-] , R. Dušek [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - F. Mrusek [-] (88. D. Šenk [-] ) , J. Skalík [-] (81. M. Schoppik [-] ) , J. Lichovník [-] (90. J. Chryczyk [-] ) , J. Morisch [-] , J. Laifert [-] (60. J. Štencek [-] ) , J. Morbitzer [-] , O. Levák [-] , J. Schneider [-] , R. Schreiber [-] , D. Cahel [-]

ŽK: 47. N. Lichý , 68. T. Moc - 77. R. Schreiber .
Hráči zápasu: P. Valenta - J. Skalík , J. Morisch .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - KOMÁREK Milan, HRUBÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.