2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice překvapily Budišov


Branky


0

Budišov byl sice herně po celý zápas aktivnější, ale jeho snaha se rozbíjela o domácí obranu. Kobeřice se v první půli ujaly vedení. Po vyloučení střelce vedoucího gólu, svou převahu Budišov ještě vystupňoval, ale bez efektu. Kobeřice pak v závěru svou výhru pojistily a připsaly si důležité tři body, které jim v boji o záchranu určitě pomůžou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit z Budišova nenašel po celý zápas recept na výborně bránící Kobeřice, jejichž hru usměrňoval výborně hrající Hlawenka. Za hosty zahodili své šance Pražák a Martynek, kteří si vylámali zuby na výborně chytajícím Mrvovi, který jako hráč z pole zaskakoval v bráně. V 35. minutě se protáhl domácí Boček, našel Náhlíka, který utekl přes půlku hřiště a nasadil hostujícímu brankáři housle – 1:0.

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Navíc od 63. minuty hráli domácí pouze o deseti, když putoval předčasně pod sprchy po druhé žluté kartě střelec branky Náhlík. Útoky hostů se však nadále rozbíjely dobře sformovaný domácí obranný val. V poslední minutě zahrávali domácí standardku, kterou proměnil Hahn – 2:0.      



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér): Herně byli lepší hosté, ale přes naší obranu se neodkázali prosadit. Oni tvořili, ale moc jim to nešlo. Vítězství jsme vydřeli a ubojovali.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Dobývali jsme branku domácích, kteří dobře bránili v osmi až devíti lidech kolem svého vápna. Když už jsme se přes val prosadili, vše pochytal brankář.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
D. Mrva [-] - O. Černý [-] , O. Bedrich [-] (90. J. Bečica [-] ) (92. J. Bečica [-] ) , D. Boček [-] (88. R. Hahn [-] ) , R. Náhlík [-] , J. Návrat [-] (90. P. Kubný [-] ) (93. P. Kubný [-] ) , P. Hlawenka [-] , D. Petroš [-] , M. Vidlák [-] , L. Jašek [-] , P. Ullrich [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - I. Hasala [-] , L. Marek [-] , O. Martynek [-] (90. P. Vaněrka [-] ) (92. P. Vaněrka [-] ) , M. Marek [-] - T. Skácel [-] , J. Kuric [-] , M. Pražák [-] , J. Němeček [-] (77. Z. Ondrušík [-] ) , J. Vondrouš [-] - O. Veliký [-] (57. A. Levák [-] )

ŽK: 45. R. Náhlík , 48. D. Petroš , 66. R. Náhlík , 78. J. Návrat - 45. J. Kuric . ČK: 66. R. Náhlík .
Hráči zápasu: P. Hlawenka - J. Vondrouš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - HLADÍK Miroslav, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.