Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Schlossarek skolil Vřesinu


Branky


0

Béčko Polomi odehrálo celý zápas pouze v jedenácti mužích na trávniku. Přesto dokázalo Vřesinu porazit o tři branky. Přispěl k tomu hlavně David Schlossarek, který dvěma chytrými góly nachytal brankáře hostí v nedbalkách a svému týmu tak zajistil tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém terénu chyběli domácím čtyři muži základní sestavy. Zápas se odehrával na velmi špatném terénu, který vůbec nesvědčil kombinační hře. Hosté si vypracovali v první půli šanci Kociánem a Boháčem. Obě však zůstaly nevyužity. V 25. minutě otevřel účet zápasu po přímém kopu hlavou domácí Sláma – 1:0. Navíc vzápětí zahodil svou šanci Brůna, který zamířil pouze do hostujícího strážce svatyně. 

Ve druhé půli se hosté snažili o vyrovnání. Jejich snahu zhatil v 60. minutě Schlossarek, který nachytal hostujícího brankáře na hruškách z poloviny hřiště – 2:0. Definitivní pojistku dal domácím v 78. minutě opět Schlossarek, který po přímém kopu využil špatného postavení hostujícího gólmana – 3:0.   

Foto odkaz: https://www.facebook.com/TJVresina/?fref=ts



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (Pustá Polom B, trenér): Nebylo to ještě ono. Hrálo se na těžkém terénu. Navíc nám chyběli čtyři hráči ze základu. Bylo to hodně o bojovnosti, protože se nedalo hrát po zemi. My naštěstí vsítili šťastné góly a vyhráli.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí mužstva): Soupeř nebyl lepší. Hrálo se na špatném terénu. Hodně odskakoval míč. Hra nebyla valná. Soupeř získal po našich chybách zasloužené tři body.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
L. Juchelka [-] - M. Mikšík [-] , A. Kubala [-] , J. Hendrych [-] , P. Sláma [-] , J. Bruna [-] , M. Kotala [-] , D. Schlossarek [-] , P. Kňura [-] , P. Bubík [-] , D. Kubala [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Koval [-] , M. Škroch [-] - F. Rončka [-] , M. Boháč [-] , V. Kocian [-] - T. Pientka [-] , P. Boček [-] - P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , M. Gajda [-]

ŽK: 27. M. Mikšík - 36. M. Gajda , 67. V. Kocian .
Hráči zápasu: D. Schlossarek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - MEIER Milan, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.