Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce otočily zápas


Branky


0

Ani vedení 2:0 nestačilo Polomi k vítězství. Domácí dokázali zápas otočit ve svůj prospěch a vyhrát 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství byla o chloupek dominantnějším týmemna hřišti rezerva z Pustá Polomi. Ta se také ujala v 5. minutě vedení, když se hlavou prosadil na přední tyči Michal Jurč – 0:1. Své vedení navýšila Polom v 38. minutě, když David Schlossarek vyslal do samostatného nájezdu Pavla Bubíka, který zachoval klid a brankáře Figuru doslova propálil  a hosté vedli o dvě branky – 0:2. V 44. minutě Suché Lazce snížily, když volný přímý kop Stanislava Stuchlíka zaplul i s přispěním teče hostujícího obránce Petra Kňury do sítě polomské svatyně – 1:2. 

 

Ve druhé části Lazce Polom zatlačily a podařilo se jim obrátit skóre zápasu. Hosté sice na počátku poločasu zahrozili střelou Pavla Bubíka, ale ta nenašla správný cíl. V 63. minutě se po rohu odražený míč od tyče dostal k Filipu Baldovi a ten zasunul míč do brány – 2:2. V následném průběhu se otřela střela Vladimíra Kožušníka o břevno. Lukáš Lensc zase ve vyložené pozici napálil míč nad hostující kasu. Klíčový okamžik střetnutí přišel v 76. minutě, když se z dorážky trefil Kožušník – 3:2. Polom se snažila o vyrovnání, ale bez kýženého efektu. Dostala se pouze ke střele, která skončila nad.



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (hrající trenér): Pustá polom vedla během prvního dějství 2:0. My jsme ještě naštěstí do konce poločasu dokázali snížit. Ve druhé části jsme hosty zatlačili a obrátili jsme skóre zápasu.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): V prvním dějství jsme byli o chlup lepší a dali dva góly. V poslední minutě poločasu jsme si nechali dát bohužel branku. Ve druhé polovině jsme prostřídali, ať si každý zahraje, když o nic nejde, a dostali hloupé góly. Musím uznat ale, že nás Lazce ve druhé části zatlačily.



Sestavy


TJ Suché Lazce
R. Figura [-] - F. Balda [-] , R. Kulaga [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] (88. A. Velička [-] ) , V. Kožušník [-] , J. Laub [-] (77. O. Urbanský [-] ) , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , S. Stuchlík [-] , T. Herudek [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Minařík [-] - P. Sláma [-] , M. Jurč [-] , J. Bruna [-] (46. A. Kubala [-] ) , D. Kubala [-] (46. M. Adamčík [-] ) , M. Mikšík [-] (75. O. Hečko [-] ) , D. Schlossarek [-] , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , P. Kňura [-] , P. Bubík [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: BUČEK Martin - TOMEŠ Vítězslav, SMOLEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.