Hradec o výhře rozhodl v úvodu zápasu


Branky


0

Hradec měl raketový vstup do zápasu a během dvanácti minut šel do tříbrankového vedení. Pak se hra poněkud uklidnila. Domácí snížili skóre z penalty. Hradec, ale vedení jistil dvě minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V minulém kole Hradec dostal výprask od Suchých Lazců a skládat reparát zajížděl do Bělé a dařilo se mu to hned od počátečních minut. Hradec totiž o své výhře v podstatě rozhodl v úvodních minutách, kdy domácím nasázel tři branky. Ve 2. minutě tečovaná střela Lukáše Petříka asi z dvaceti metrů zaplula za záda brankáře Patrika Holušy – 0:1. O tři minuty později šel sám na brankáře Holušu Martin Škrobánek, a umístil míč pod jeho tělem do sítě a na ukazateli skóre po jeho brance svítilo 0:2. V 11. minutě zachránil hradecký brankář Tomáš Mrázek po hlavičce bělského hráče své mužstvo před snížením skóre. V 12. minutě se po rohu Martina Škrobánka od domácího zadáka odrazil míč až k Tomáši Krejsovi, který z hranice šestnáctky propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:3. Hradec jako by se s vedením uspokojil a přispůsobil se hře domácích. Pak se hrál fotbal nahoru dolů s šancemi na obou stranách, ale obě družiny s nimi pohrdly. Za domácí zazdil největší šanci Štěpán Machát, který přestřelil úplně prázdnou bránu. Za hosty spálili své šance jakub Ondřej, Matěj Fischer a David Maisel.

 

O přestávce se přehnala přes Bělou průtrž mračen a i přes podmáčený terén se ve druhém dějství obraz hry příliš nezměnil a obě družiny si vypracovaly několik šancí. Domácí Martin Papšík však vystřelil příliš slabě a Mrázek s chycením jeho střely neměl problém. Za Hradec to byli Lukáš Scholtz a Tomáš Krejsa. Naději pro Bělou vykřesal v 72. minutě Martin Papšík, když proměnil pokutový kop, který byl nařízen za faul na domácího hráče v pokutovém území – 1:3. Papšík mohl snížit o chvíli později, ale přestřelil prázdnou bránu. Minutu před koncem pojistil Hradci výhru Tomáš Krejsa, který zužitkoval samostatný nájezd – 1:4.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (trenér): Do patnácté minuty to bylo 0:3 v náš neprospěch, a co potom chcete hrát?

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Měli jsme úžasný vstup do zápasu, kdy jsme dali tři branky během jedenácti minut. Pak jsme se uchlácholili a přizpůsobili se hře soupeře, který byl dokonce nebezpečnější. Náš ale při jeho šancích podržel brankář Mrázek. Na těžkém terénu, který byl poznamenán dvojím průtrží mračen jsme doklopýtali k výhře.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - VÁLEK Jaromír, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.