3:2
(1:1)
19. P. Pizur
52. M. Pražák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava po šesti zápasech bodovala naplno


Branky


3. R. Holuša , 47. J. Frank , 77. L. Mařádek - 19. P. Pizur , 52. M. Pražák (p.)
0

Opava změřila své síly z druhým Budišovem. První poločas skončil nerozhodným stavem. Ve druhém nejdříve Opava vedla 2:1, a po srovnání na 2:2, se opět ujala jednobrankového vedení, které už dokázala uhájit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov posílen výhrou z minulého zápasu přijel do Opavy, která v poseldních šesti zápasech naplno nebodovala. Domácí měli lepší vsrtup do zápasu. Už ve 3. minutě vypálil Daniel Kowalski střelu jk levé tyči, kterou uklidil na roh hostující obránce. Z následného rohu se zametl balón do brány Radek Holuša - 1:0. Hosté vyrovnali v 19. minutě. Na dlouhý centr Ondřeje Martynka špatně vyběhl domácí brankář Bohumír Lorenz, a Pavel Pizur pohodlně uklidil míč do prázdné kasy - 1:1. Do konce poločasu se hrál fotbal po šestnáctky. Vybočila z něj pouze šance Pavla Pizura, který tváří v tvář domácímu brankáři, napálil míč dva metry od brány. 

 

I start do druhého dějství měla lepší domácí družina z Opavy, když se v 47. minutě po přihrávce Vojtěcha Henčla prosadil asi ze třiceti metrů Jan Frank, který využil toho, že brankář Krása stojí na šetnáctce a procedil míč kolem něho do sítě – 2:1. Hosté však znovu reagovali  takřka okamžitě. V 52. minutě byl v domácím pokutovém území faulován Tomáš Skácel. Míč si na značku pokutového kopu postavil Martin Pražák, a i když brankář Lorenz si na míč šahl, skončila jeho střela v síti – 2:2. O dvě minuty později mohl jít Budišov do vedení, ale Ivo Hasala ve vyložené šanci zaváhal. Rozhodující okamžik utkání přišel v 77. minutě, když vyraženou střelu Ivo Kratochvíla vrátil do sítě Lukáš Mařádek – 3:2. Hosté dohrávali zápas o deseti, když byl během jedné minuty vyloučen po druhé žluté kartě Jan Kuric. Přesto mohli hosté srovnat, ale Martin Pražák sám před brankářem napálil míč do něj. Domácí pak už v klidu dokráčeli za výhrou.  



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Hrál se kombinační fotbal z obou stran. Oni hráli od zadu a to nám vyhovovalo. Podle mě jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Kluci mě hodně zklamali proti tomu, co hráli minule. V prvním dějství jsme zkazili 50 % všech přihrávek. Navíc těžko můžeme vyhrát, když nedokážeme využít tři samostatné nájezdy. Možná jsme více drželi míč, ale na to se nehraje.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - P. Kavan [-] , J. Frank [-] , J. Herrmann [-] (54. L. Mařádek [-] ) , D. Kowalski [-] (73. R. Škrobánek [-] ) - R. Holuša [-] - M. Mathias [-] , L. Šustak [-] , R. Jedlička [-] , V. Henčl [-] , I. Kratochvíl [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] , O. Martynek [-] - F. Pražák [-] (89. Z. Ondrušík [-] ) , P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , M. Pražák [-] , J. Němeček [-] - O. Veliký [-] (59. I. Hasala [-] )

ŽK: 59. P. Kavan , 81. V. Henčl - 80. J. Kuric . ČK: 81. J. Kuric .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PUFFLER Jan - KOMÁREK Milan, ŠULA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.