1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov rozhodl ze standardek


Branky


0

Komárov byl v první půli kepším týmem. Paradoxně do vedení šli však domácí. Komárov pak během tří minut otočil skóre zápasu ve svůj prospěch. Ve druhé půli už n ahřišti existovaly jen Bohuslavice, ale střílely slepými náboji a Komárov výhru udřel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství měla více ze hry hostujcí družina z Komárova, která Bohuslavice přehrávala. Přesto do vedení šly Bohuslavice v 6. minutě, když rohový kop přetavil v branku Petr Cigán - 1:0. Pak opět taktovku utkání pevně třímal v rukou Komárov. Zaslouženého vyrovnání se hosté dočkali v 19. minutě, když po centru zlevé strany uklidlil míč do brány Ondřej Surový - 1:1. O minutu později se zjevil sám před brankářem Marcelem Maňákem hostující šutér Michal Šubert a jeho pokus brankář vyrazil na roh. Následný roh zahrával Lukáš Kerlin a míč po rohovém kopu vyrazil Maňák jen za sebe a Petr Lyko napálil míč z voleje do poloodkryté branky - 1:2. V 30. minutě ještě po stříleném centru Josefa Kubesy napálil míč do břevna komárovský Šubert. Pak se Komárov ze hřiště začal pomalu vytrácet a Bohuslavice začaly přebírat iniciativu. Do poločasu se však již nic nestalo. 

 

Druhé dějství už měla ve svých rukou pevně domácí družina z Bohuslavic. V zakončování šancí však byly Bohuslavice impotentní. V šanci se dvakrát zjevil Vojtěch Janoš, ale jeho šance lapil brankář Petr Pelc. Střelu Tomáše Petříka mířící do sítě vykopával do bezpečí stoper Surový. Stejně se vedlo i Kocurovi s Lukášem Kušnírem.  Hosté jen zahrozili z přímého kopu Josefem Srubkem, který jen těsně minul šibenici domácí svatyně. V další šanci se ještě zjevil Petr Lyko a Josef Kubesa, ale vyřešili jí špatně. Hosté si už své vítězství potom ubránili a posunuli se na druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Komárov měl svých třicet minut, kdy ze dvou nacvičených akcích nám dal dvě branky a otočil skóre zápasu. My v prvním dějství jsme svou pozici nezvládli. Ve druhém už to bylo o něčem jiném. Na hřišti jsme byli jen my, ale zakončení bylo bohužel nulové. Remíza by byla spravedlivější.

SK Komárov
Lukáš Kupčík (trenér): V prvním dějství jsme byli lepším týmem, ale paradoxně jsme jako první inkasovali. Posléze jsme přejali iniciativu a vsítili dva zasloužené góly. Pak jsme ještě nastřelili břevno a od té chvíle jsme přestali na hřišti naprosto existovat. Druhý poločas jsme horko těžko ustáli a ubránili jsme jsme výhru. Domácí si z mého pohledu bod zasloužili.



Sestavy


SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - L. Piskoř [-] (46. J. Vitásek [-] ) , M. Benek [-] (46. P. Štefek [-] ) , L. Kušnír [-] , T. Hruška [-] (11. I. Dominik [-] ) , P. Cigán [-] (46. T. Petřík [-] ) , V. Janoš [-] , T. Král [-] , M. Breuer [-] , A. Barč [-] , M. Šramel [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Rádek [-] , O. Surový [-] , R. Tůma [-] - M. Hřivnáč [-] (15. J. Ryboň [-] ) , J. Srubek [-] , J. Kubesa [-] , J. Novák [-] - P. Lyko [-] , M. Šubert [-] - L. Kerlin [-] (71. J. Erban [-] )

ŽK: 68. P. Štefek - 9. M. Rádek , 79. J. Srubek .
Hráči zápasu: M. Maňák , M. Šramel - O. Surový .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.