Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice odčinily debakl z minulého kola


Branky


0

První poločas se odehrávala na hřišti vyrovnaná partie z obou stran. Do vedení šli ke konci poločasu hosté. Ve druhé půli byly Sudice lepším týmem a postupně navýšily své vedení až na konečných 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudice přijely do Píště určitě s cílem odčinit debakl z minulého kola a to se jim stoprocentně povedlo. První poločas se však zápas odehrával ve vyrovnaném duchu, když si obě družstva vypracovala přibližně stejný počet šancí. Za domácí zahodil tři šance Martin Návrat, který buď netrefil branku, nebo mu jeho šance zpacifikoval hostující brankář Jiří Plachtzik. Za Sudice zahodily své šance David Havranke, jehož samostatný nájezd vychytal brankář Zděněk Novákl. Pak Pavel Baránek vypálil míč z hranice šestnáctky mimo. Stejně se vedlo i Tomáši Riemelovi o chvíli později. V 36. minutě mířily Sudice do černého, když se na hranici velkého vápna uvolnil David Havranke, který předložil míč Tomáši Riemelovi a ten nezaváhal - 0:1. Hosté si vedení pohlídali a šli do kabin s náskokem jednoho gólu.   

 

V druhé části už byla hostující družina na hřišti dominantní týmem a svou převahu vyjádřila i gólově. Svou převahu vyjádřila gólově už v 51. minutě, když Sudice zahrávaly roh na krátko, míč doputoval na hranici šestnáctky k Petru Kubjatkovi, který míč uklidil na zadní tyč domácí svytaně - 0:2. V 62. minutě využily Sudice zaváhání domácího brankáře Zdeňka Nováka, který podběhl centr ze strany a David Havranke zamířil bez problemu míč do prázdné branky - 0:3.  O dvě minuty později Píšť korigovala skóre, když se po rohu dostal odražený míč k Martinu Návratovi, který ho nádherně trefil k tyči - 1:3. Sudice však zdramatizování zápasu nepřipustily. V 66. minutě naběhl do otevřené obrany Tomáš Riemel a na zadní tyč propálil gólmana Nováka - 1:4. Pak už se zápas víceméně dohrával. Jedinou šanci si vypracovaly Sudice, ale Martin Zeman mířil jen těsně mimo tři domácí tyče. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť B
Jan Tyleček (kapitán): V první půli se hrál vyrovnaný duel. My jsme dokonce zahodili tři tutovky. Branku jsme dostali z rychlého brejku. Ve druhé půli jsme dostali hloupé branky a soupeř vyhrál.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): První dějství bylo zcela vyrovnané. Kdyby to skončilo 3:3 nikdo by se nemohl divit. Ve druhém dějství jsme už byli jasně lepší a vyhrát jsme si zasloužili.



Sestavy


TJ Slavia Píšť B
Z. Novák [-] - P. Dudek [-] , T. Jaroš [-] (46. [-] ) - L. Masnica [-] , M. Habura [-] , J. Tyleček [-] - D. Vala [-] - J. Viktorin [-] (76. A. Boček [-] ) , L. Pamula [-] , O. Zug [-] , M. Návrat [-]

TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - R. Němec [-] , M. Pitra [-] , P. Kubjatko [-] , P. Vítek [-] (67. L. Hlaváč [-] ) - A. Schwenzner [-] , T. Riemel [-] (86. M. Kubeša [-] ) , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - P. Baránek [-] , D. Havranke [-] (81. M. Zeman [-] )

Hráči zápasu: O. Zug - P. Kubjatko , T. Riemel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - KUPEC Marco (N), NÁVRAT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.