Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice s přehledem porazily Píšť


Branky


0

Bolatice pokračují ve vítězné sérii. Vcelku s přehledem si poradily s poslední Píšti, když v první půli se ujaly vedení 3:0. Píšť sice snížila, ale domácí družina přidala další dvě branky a v poklidu dokráčela k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Bolatic zavítala poslední Píšť. Bolatice v tomto zápase potvrdily formu z předešlých zápasů a dokázaly bez problémů zvítězit. Prakticky celý zápas se odehrával v jejich režii. Do vedení šly ve 12. minutě po krásné akci Tomáše Sněhoty, který svou střelu zamířil pod rukami brankáře Patrika Ballarina - 1:0. V dalším průběhu pokračoval nápor Bolatic. V 41. minutě zaslouženě navýšily své vedení, když Jakub Monsberger proměnil zkušeně samostatný nájezd - 2:0. V samém závěru poločasu to byl opět Jakub Monsberger, který se nejlépe zorientoval ve skrumáží v hostujícím pokutovém území a napálil svou střelu přímo k tyči - 3:0.  

 

Na začátku druhé půle se nadechli hosté k obratu a domácí na deset minut přitalačili k jejich pokutovému území. V 55. minutě vykopával brankář hostů Patrik Ballarin balón, který našel Lukáše Masnicu, který přehodil domácího brankáře Pavla Dudu - 3:1. V 58. minutě však chyboval píšťský Jan Tyleček v rozehrávce, kterou vystihnul Ondřej Langer, který pohodlně skóroval do hostující branky - 4:1. Od této chvíle působila Píšť odevzdaným dojmem a Bolatice si vypracovávaly jednu šanci za druhou. Z množství šancí využily Bolatice jen jednu, když v 65. minutě se po rohu prosadil hlavou Ondřej Langer a uzavřel skóre zápasu - 5:1. Pak se už skóre nezměnilo a domácí v pohodě dokráčeli ke třem bodům.

 

zdroj foto: Alfréd Feilhauer

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Tentokrát jsme dávali góly ze hry. Zpočátku nás přitlačili, ale nedali dvě šance. My se do poločasu ujali vedení 3:0. ve druhé půli domácí snížili, nacož jsme odpověděli dvěma brankami. Byli jsme sice lepší, ale zase o tolik jsme je nepřehrávali.

TJ Slavia Píšť B
Patrik Ballarin (brankář): Bolatice nehrály o moc lépe než my, ale měli více šancí, které dokázali proměnit. Od zhruba 55. minuty jsme hráli odevzdaně a na nic jsme se nezmohli. Měli jsme sice dvě posily z áčka, ale ty hrály na sebe.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - D. Macura [-] , P. Tomšů [-] (64. J. Krettek [-] ) , O. Langer [-] , T. Sněhota [-] (65. J. Bortlík [-] ) , J. Monsberger [-] (63. D. Sikora [-] ) , F. Kocián [-] , P. Nawrath [-] , D. Sněhota [-] , R. Ceplý [-] , D. Kampík [-]

TJ Slavia Píšť B
P. Ballarin [-] - P. Dudek [-] - M. Habura [-] , A. Boček [-] - J. Tyleček [-] , L. Zlotý [-] , A. Ďurina [-] , Z. Novák [-] , L. Masnica [-] , D. Vala [-] , T. Blahut [-]

Hráči zápasu: O. Langer , J. Monsberger - M. Habura , A. Ďurina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - JARZAB Jaroslav (N), JUREČKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.