Derby nemělo vítěze


Branky


0

Derby dvou sousedních vesnic skončil spravedlivou remízou. Strahovice byly vždy o krok napřed, ale Sudice dokázaly vždy odpovědět a zápas tak skončil 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi domácími Sudicemi a Strahovicemi přineslo velmi zajímavou bitvu. Utkání bylo zdravě vyhroceno a hrál se velmi svižný fotbal z obou stran. Hosté ze Strahovic byly vždy o krok dopředu. Ze začátku zahodil dvě vyložené šance hostů Patrik Slavík, když neprostřelil domácího brankáře Bočka. V 21. minutě po hrubé chybě domácích využil standardní situaci Patrika Kubiše Jan Josefus - 0:1. Domácí odpověděli takřka okamžitě, když po rychlém brejku Tomáše Zipse a Pavla Baránka, zakončoval z hranice šestnáctky k tyči Tomáš Riemel - 1:1. Do konce poločasu ještě zahodily své šance strahovický Vojtěch Štefek a Patrik Slavík. Sudice už žádnou šanci neměly.

 

Druhý poločas nabídl méně fotbalové krásy. Za domácí zahodil šance Adreas Schwenzner, jehož střelu z blízka lapil strahovický brankář Jakub Halfar. Dále zahrozily ze dvou standardek, které zahrával Radek Němec. V 66. minutě po nahrávce Pavla Šafarčíka nadvakrát propálil domácího brankáře Bočka Patrik Kubiš - 1:2. O chvíli později navíc strahovický Pavel Šafarčík přehodil v nadějné pozici brankáře i s brankou. Zde se střetnutí lámalo. Domácí hosty zatlačili a začali hrát nakopávané míče na své útočníky. V 86. minutě se dočkaly Sudice zaslouženého vyrovnání, když se ve skrumáží v pokutovém území nejlépe zorientoval Tomáš Riemel a vyrovnal - 2:2. Zápas už se pak jen dohrával a dospěl tak k zasloužené remíze.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (hráč): Derby přineslo vyhecovaný a pěkný fotbal. Celkově je remíza 2:2 zasloužená. Šance byly na obou stranách. My jsme vždy byly o krok dozadu, ale vždy jsme dokázali odpovědět a vyrovnat skóre.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (vedoucí týmu): Derby jak se patří. Od nás přijelo hodně fandů. Hrál se pěkný fotbal, a remíza je z mého pohledu naprosto zasloužená. Klobouk dolů i před rozhodčím, který pískal naprostou rovinu.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: RADEK Roman - HARTMAN Josef (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.