Komárov zvítězil i v deseti


Branky


25. J. Srubek , 56. M. Hřivnáč (p.) - 22. R. Kubesa
0

Komárov hrál od čtvrté minuty o deseti. Dobroslavice se taky dostaly do vedení. Komárov vzápěti srovnal. Rozhodující trefu pak dal ve druhém poločase z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov na svém hřišti přivítal Dobroslavice, které doposud na jaře neztratily ani bod. Důležitým okamžikem se ukázala být 4. minuta, kdy Lukáš Kerlin špatně odhadl situaci, kdy chtěl přihrávat malou domů, špatně šlápl na míč a musel pak faulovat dobroslavického hráče, který by se řítil sám na branku. Sudí vytáhl červenou kartu a Kerlin musel jít pod sprchy. Míč z nařízeného přímého volného kopu skončil v náruči komárovského brankáře Petra Pelce. Domácí ale i přes oslabení se dále tlačili před hostujícího brankáře Osmančíka. Všechny balóny, co šly do pokutového území, odvrátila hostující obrana. V 22. minutě se dokázaly prosadit hosté z Dobroslavic, když domácí obrana zaváhala a brankář Pelc vyběhl a hostující Radim Kubesa ho obstřelil a míč si do sítě ještě srazil komárovský Tůma 0:1. Domácí vyvinuly větší nápor a tlačili se před hostujícího gólmana. V 25. minutě si postavil míč k přímému kopu Josef Srubek a s příspěním hostujícího obránce trefil branku - 1:1. Do konce poločasu hosté ještě nastřelili spojnici břevna a tyče. Poločas tak skončil remízou.

 

V nástupu do druhé půle hosté zahrávali v rozmezí pěti minut pět přímých kopů, z nichž však branku komárosvkého Pelce nedokázali ohrozit. V 56. minutě přišel proto trest. Aktivní Petr Lyko vybojoval míč, přehodil hostující obranu a byl v pokutovém území faulován. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Michal Hřivnáč - 2:1. V 78. minutě mohl jít Komárov do dvoubrankového vedení, když Ondřej Surový dopravil míč do sítě hlavou, ale rozhodčí pro offside branku neuznal. Hosté se ke konci tlačili do útoku, ale domácí obrana v čele s brankářem Pelcem vše zvládla. Domácí, i když hráli o desíti vyhráli zaslouženě.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Lukáš Kupčík (trenér): Přijel k nám soupeř, který na jaře ještě neprohrál. Chtěli jsme ho zatlačit a vstřelit brzo branku. Bohužel ve čtvrté minutě byl vyloučen náš hráč Kerlin a hráli jsme o deseti. Z našeho pohledu to faul byl, ale hráč tvrdí, že trefil nejdříve balón a pak hráče. Stalo se tradicí pak, že jsme doma inkasovali jako první. Přesto jsem věřil, že jsme schopni tento zápas otočit. Jsem rád, že se nám ještě do poločasu povedlo vyrovnat. O půli jsme si řekli, že bod bude dobrý, přesto jsem věřil, že to hráči budou chtít urvat na svou stranu a zvítězit. Dnes všichni podali skvělý výkon a bojovali i za vyloučeného Kerlina.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): Kluci hráli od asi třetí minutě přesilovku, když vyloučil rozhodčí jejich hráče. Ale i v těch deseti byli domácí lepším týmem a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - J. Ryboň [-] , L. Kerlin [-] , O. Surový [-] , R. Tůma [-] - M. Hřivnáč [-] , J. Kubesa [-] (83. M. Zapletal [-] ) , J. Novák [-] , J. Srubek [-] - M. Šubert [-] (90. J. Erban [-] ) , P. Lyko [-]

TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - D. Lukáš [-] , D. Tůma [-] , T. Boček [-] (78. P. Tůma [-] ) , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-] - M. Knopp [-] , D. Rathouský [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] - R. Kubesa [-] -

ŽK: 14. D. Pavelek , 37. D. Lukáš . ČK: 4. L. Kerlin .
Hráči zápasu: M. Hřivnáč , J. Srubek - M. Lišaník .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - TŮMA Jan (N), KNOPP Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.