3:1
(2:1)
8. P. Kubjatko (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice na jaře devět bodů ze tří zápasů


Branky


0

Do Dobroslavic přijely Sudice, které se také ujaly vedení, když proměnily pokutový kop. Domácí družina otočila skóre ještě do poločasu. Pojistku pak přidala v samém závěru a radovala se tak z dalších tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice zatím na jaře dvakrát zvítězily nad celky bojujícími o záchranu. Ta pravá zkouška ohněm je čekala nyní v zápase se silnými Sudicemi. Celý zápas se hrála naprosto vyrovnaná kopaná. Obě družiny si vypracovaly přibližně stejný počet šancí. Do vedení šly Sudice, když byl v pokutovém území domácích faulován Michal Pitra a z nařízené penalty nezaváhal Petr Kubjakto - 0:1. Pak ještě Michal Pitra bežel úplně sám na domácího brankáře Jana Osmančíka, ale brankář jeho úmysl vystihl. Domácí se dočkali vyrovnání v 20. minutě, když asi ze třiceti metrů napřáhl Dalibor Vujtík, a po zaváhání hostujícího brankáře Jiřího Plachtzika doplula jeho střela až za jeho záda - 1:1. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, prošel v 45. minutě David Rathouský až od poloviny hřiště nikým neatakován a zavěsil míč do brány - 2:1.

Ve druhém dějství se snažili hosté o vyrovnání. Opticky sice tlačili, ale jejich snaha končila u pokutového území domácích. Domácí naoplátku hrozili z brejků. Hosté ze Sudic se dostaly do dvou šancí, kterými pohrdli Michal Pitra a Michal Kryštof. V 84. minutě přišlo definitivní rozhodnutí, když se z rychlého brejku prosadil David Rathousky a stanovil tak konečné skóre utkání - 3:1. Dobroslavice si tak připsaly třetí jarní výhru a pomalu začínají opouštět sestupové pásmo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): Utkání bylo zcela vyrovnané, my dali více brankových příležitostí a zvítězili jsme.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (obránce): Vyrovnaný zápas, a dá se říci pro nás nešťastný. Když neproměníme šance nemůžeme vyhrát. Jelikož byli domácí produktivnější, tak zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - T. Boček [-] , D. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Pavelek [-] , M. Lišaník [-] , D. Vujtík [-] - D. Rathouský [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] - J. Klekner [-] -

TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - R. Němec [-] (68. P. Vítek [-] ) , L. Kartous [-] , M. Kryštof [-] , M. Konečný [-] (87. M. Zeman [-] ) - T. Riemel [-] , P. Baránek [-] (74. L. Hlaváč [-] ) , M. Kubeša [-] , A. Schwenzner [-] - M. Pitra [-] , P. Kubjatko [-]

ŽK: 29. T. Boček - 37. P. Kubjatko , 61. L. Kartous , 63. A. Schwenzner .
Hráči zápasu: D. Rathouský - M. Kubeša .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - KNOPP Martin (N), MOLNÁR Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.