Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice deklasovaly Oldřišov


Branky


15. P. Kubiš , 20. P. Kubiš , 22. V. Štefek , 25. P. Kubiš (p.) , 32. V. Jadrný (vl.) , 39. V. Štefek , 63. P. Kubiš , 73. V. Nevřala , 80. P. Šafarčík , 85. P. Hluchník , 86. P. Šafarčík , 90. P. Slavík - 59. V. Bechný
0

Vyrovnaných bylo snad prvních patnáct minut zápasu. Po první brance se hosté složili jako domeček z karet.Skóre tak narůstalo v domácí prospěch, až se zastavilo na konečných 12:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi rezervou Strahovic a rezervou Oldřišova se změnil v pověstné vraždění neviňátek. Do 15. minuty, kdy padl první gól byl zápas vcelku vyrovnaný. Pak se hra Oldřišova úplně sesypala a skóre utěšeně narůstalo. V 15. minutě po akci Petra Lhostké střelou asi z patnácti metrů otevřel domácí brankostroj Patrik Kubiš - 1:0. V 20. minutě si oba svou kaci zopakovali, jenom s tím rozdílem, že Kubiš tentokrát zakončoval levou nohou - 2:0. O dvě minuty později po zaváhání oldřišovské obrany zamířil přesně k tyči Vojtěch Štefek - 3:0. V 25. minutě byl Patrik Kubiš faulován v pokutovém území a sám penaltu zkušeně proměnil - 4:0. V 32. minutě si po centru Tomáše Němce srazil nešťastně do vlastní brány míč oldřišovský Vojtěch Jadrný - 5:0. V 39. minutě navíc po akci Jana Josefuse přidal šestou branku Vojtěch Štefek - 6:0. Tak skončila i první půle.

Druhý poločas pokračoval podle stejného scénáře. V 53. minutě nahrával Patrik Slavík svému jmenovci Kubišovi a ten vsítil už svou čtvrtou branku v utkání - 7:0. Teprve teď se dostali ke slovu hosté z Oldřišova, když v 59. minutě využil chyby domácího brankáře Jakuba Halfara k vstřelení čestného úspěchu Vojtěch Bechný - 7:1. Brankostroj domácích pokračoval i nadále. V 73. minutě po rohu Petra Lhostkého hlavou malém protrhl síť Vladimír Nevřala - 8:1. V 80. minutě vysunul František Hladík Pavla Šafarčíka, a ten střelou podél brankáře zasunul míč do brány - 9:1. V 85. minutě po rohu Pavla Šafarčíka se prosadil nohou Pavel Hluchník - 10:1. O minutu později centr Patrika Slavíka doklepl za gólmana Pavel Šafarčík - 11:1. V poslední minutě rozesmutnil naposledny nešťastného brankáře Oldřišova Jiřího Nováka Patrik Slavík - 12:1. Strahovice tak s přehledem vyhrály a Oldřišovu pomalu začínají záchranářské starosti.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Jednoznačný zápas. Hosté byli hodně odevzdaní. Vše se zlomilo po našem prvním gólu, a pak už jel zápas zcela v naší režii.

SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (vedoucí): Celkem vyrovnaný zápas do první branky domácích. Po něm jsme se zlomili, a pro domácí to byl velmi příjemný trénink. Byli jsme odevzdaní.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - M. Obrusník [-] (46. P. Hluchník [-] ) , V. Štefek [-] (43. R. Hladík [-] ) , T. Němec [-] , F. Schenk [-] (46. A. Dvořák [-] ) - P. Lhotský [-] , J. Josefus [-] (46. P. Šafarčík [-] ) , P. Slavík [-] , V. Nevřala [-] , Š. Beneš [-] - P. Kubiš [-] (55. F. Hladík [-] )

SK Moravan Oldřišov B
J. Novák [-] - V. Bechný [-] , D. Grancer [-] , J. Gletník [-] , V. Jadrný [-] , L. Kremser [-] , R. Kalo [-] , R. Wagner [-] , I. Hofer [-] , T. Hřivnáč [-] , T. Glabasňa [-]

ŽK: 83. V. Bechný .
Hráči zápasu: P. Kubiš , P. Lhotský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - PETEREK Tomáš (N), STROUHAL Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.