J. Lébl 39.
1:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2016 17:45

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice udělily Závadě doma lekci


Branky


39. J. Lébl - 8. T. Rataj , 27. V. Persich (vl.) , 34. O. Langer , 51. D. Kampík , 58. O. Langer
0

V dohrávce hostila Závada Bolatice. Ty domácím udělily lekci. Dostaly se do vedení o tři branky. Závada těsně před poločasem korigovala na dvoubrankový rozdíl. Na začátku druhé půle hosté přidali ještě dvě branky. V následném průběhu už zápas kontrolovali  a v pohodě dokráčeli za třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve středu 27.4.2016 se dohrával odložený zápas mezi domácí Závadou a rezervou Bolatic. Hosté z Bolatic se pomstily dokonale za podzimní prohru. V 8. minutě zahrával bolatický Václav Hrubý roh a Tomáš Rataj z bezprostřední blízkosti otevřel skóre utkání - 0:1. O chvíli později mohl hrající trenér Jiří Lébl po akci Aleš Dihla vyrovnat. Proti však byl gólman hostí Marek Wrána. Ve 21. minutě to zkoušel prudkou střelou Jiří Polák, ale Wrána opět jistě zakročil a střelu zneškodnil. Ve 27. min. kopal opět Václav Hrubý rohový kop, míč propadl až k Vojtěchovi Persichovi, který ho jen nešťastně srazil do vlastní sítě - 0:2. Závada se vrhla do útoku, ve snaze něco s výlsedkem udělat. V 31. minutě potáhl míč na pravé straně Jiří Lébl. Pěkně odcentroval na Václava Ritnošíka, jeho střela jen těsně minula hostující tyče. Ve 34. minutě se. po rychlém protiútoku hostů zvyšovat Ondřeji Langerovi Langer už na tříbrankový rozdíl - 0:3. V 39. minutě se zprava rozběhl Jiří Sniehotta, dal to před branku svému jmenovci Léblovi a ten zblízka rozvlnil síť - 1:3. Do kabin šly Bolatice z dvoubrankovým náskokem. 

 

Druhý poločas začala Závada aktivně, ve snaze ještě něco s výsledkem udělat. Ve 47. minutě pálil těsně nad Aleš Dihel. Vzápětí po rohu tentýž hráč hlavičkoval jen do náruče brankáře Wrány. V 51. minutě se ale vydal do útoku David Kampík a střelou k tyči zajistil hostům z Bolatic opět tříbrankové vedení - 1:4. V 55. minutě se dostal ke střele Daniel Gryz, ale byl z toho jen rohový kop. V 58. minutě se Václav Hrubý opět postavil k dalšímu rohovému kopu, jeho centr zužitkoval Ondřej Langer a svým druhým gólem stanovil konečnou podobu skórě - 1:5. Tímto okamžikem bylo po zápase. V posledních minutách ještě zkoušel zjemnit porážku domácích Jiří Polák, ale dal své střele slabý důraz a skóre se tak už neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Zápas rozhodly individuální chyby. Taky jsme nebyli kompletní. Bylo hodně znát, že nám chybělo útočné duu Martin Janík a Lukáš Staňo. Výsledek je sice krutý, ale takový je fotbal. Vrátili nám to i s úroky za podzimní porážku.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): V první půli jsme domácí přehráli. Taky jsme se dostali do tříbrankového trháku. Domácí v závěru poločasu korigovali. Ve druhé půli jsme brzo přidali dvě branky. Pak uže se zápas v poklidu dohrával.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Polák [-] , J. Sniehotta [-] , J. Boček [-] (77. Z. Staněk [-] ) , R. Vitásek [-] - J. Lébl [-] , A. Dihel [-] , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] - V. Persich [-] (46. D. Kubiš [-] ) , V. Ritnošík [-] (64. J. Cigán [-] )

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - V. Duda [-] , V. Hrubý [-] (69. P. Pašek [-] ) , T. Rataj [-] (81. J. Bortlík [-] ) , J. Šula [-] - D. Macura [-] , T. Peterek [-] , O. Langer [-] , F. Kocián [-] - T. Sněhota [-] , D. Kampík [-] (75. P. Tomšů [-] )

ŽK: 73. D. Kubiš .
Hráči zápasu: J. Lébl - J. Šula .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Komárek Milan - Chříbek Vojtěch, Jarzab Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.