Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice vyloupily Komárov


Branky


0

Komárov přenechal všechny tři body Bolaticím. Bolatice šly do vedení. Komárov sice ještě v první dějství dokázal srovnat. Ve druhém dějství odskočily Bolatice až na 4:1. Domácí korigovali až v samém závěru na konečných 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokud si mohl do neděle Komárov dělat naději na postup, pak po tomto zápasu o tuto naději přišel. Bolatice opět dokázaly, že je v jarní sezóně zdobí výborná forma, a z hřiště z Komárova si odvezly všechny tři body. Přitom první šanci si vypracoval Komárov, když po centru Josefa Kubesy zprava, pálil Michal Šubert do odkryté branky a gólman Marek Wrána předvedl zákrok z kategorie snů. V 14. minutě šly Bolatice do vedení, když se poprvé v utkání prosadil Patrik Boček - 0:1. Domácí si pak vypracovali mírnou převahu. K největší šanci se dostal Patrik Tůma, který nadvakrát nepřekonal brankáře Wránu. Domácí tlak gradoval v 40. minutě, když po rohovém kopu vznikl v hostujícím pokutovém území závar, a terpve čtvrtá střela Michala Rádka se ujala a našla si cestu do brány - 1:1.  

 

Ve druhém dějství Bolatice precizní obranou vygumovaly komárovskou ofenzívu a neustále hrozily z rychlých brejků. V 52. minutě dokázaly Bolatice rozebrat komárovskou obranu, a Petr Tomšů rozvlnil síť - 1:2. Hosté nadále hrozili z rychlých brejků a jeden z nich v 71. minutě proměnil Patrik Boček - 1:3. O deset minut později Patrik Boček dovršil hattrick - 1:4. Teprve nyní se dostal Komárov ke slovu, ale Ondřej Surový pálil mimo bránu. Hosté zahrozili šancemi Tomáše Sněhoty a Tomáše Rataje. Komárov se dočkal snížení až v samém závěru, když Josef Srubek vysunul Ondřeje Surového a ten střelou podél brankáře dal konečnou podobu výsledku - 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Lukáš Kupčík (trenér): Hráli jsme v kombinované sestavě. Chyběl nám střední záložník Hřivnáč a bylo to citelně znát. Místo abychom vedli 1:0, jsme 0:1 prohrávali. Podařilo se nám sice srovnat před poločasem. Do druhé půle jsme šli s tím, že to urvem na svou stranu. Bohužel jsme brzy inkasovali a naše hra šla rapidně dolů. Pak jsme ještě po chybě Nováka inkasovali na 1:3. Pak ještě jejich hráč Boček korunoval svůj výkon střelou pod břevno a bylo po nás. Musím uznat, že hosté byli lepší a zaslouženě vyhráli.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Je to pro nás velké překvapení. Jeli jsme do Komárova, který ještě tajně doufal v postup, pro bod a získali jsme tři a to je super.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Rádek [-] , O. Surový [-] , R. Tůma [-] (43. M. Zapletal [-] ) - J. Novák [-] , J. Kubesa [-] , J. Srubek [-] - J. Tůma [-] , P. Lyko [-] , M. Šubert [-] - L. Kerlin [-]

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - T. Sněhota [-] , P. Boček [-] , J. Monsberger [-] , P. Tomšů [-] (58. D. Sikora [-] ) , D. Kampík [-] , T. Rataj [-] , F. Kocián [-] , J. Krettek [-] (80. J. Bortlík [-] ) , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

ŽK: 45. F. Kocián , 70. T. Sněhota .
Hráči zápasu: J. Kubesa - P. Boček , M. Wrána .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - ADAM Zdeněk (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.