3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice rozhodla o své výhře až ve druhém poločase


Branky


0

Nové Sedlice šly velmi brzy do vedení a diktovaly tempo hry. Domácí srovnali až těsně před odchodem do kabin. Ve druhé půli vsítila Hlavnice dvě branky a dovedla zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlice dorazily v sobotním podvečeru do Hlavnice pouze v jedenácti hráčích. Na jejich výkonu to však nebylo v prvním dějství vůbec znát. Byly to právě sedličtí fotbalisté, kteří diktovaly tempo hry. Už v 7. minutě se ujala střela Davida Střílky, která asi z dvaceti metrů zaplula za záda brankáře Petra Gebauera - 0:1. I v dalším průběhu si hosté drželi převahu. Patrik Rychtar sám před prázdnou brankou nezachoval chladnou hlavu. Marek Těžký napálil svůj projektyl z přímého kopu přímo do břevna hlavnické branky. Kolem dvácáté páte minuty se začali dostávat ke slovu i domácí a hra se začala vyrovnávat. V 43. minutě se dostal po chybě hostující obrany ke zakončení Jan Wollner, který potvrdil pověst kanonýra - 1:1. 

 

Ve druhém dějství se už projevilo, že Sedlice nemají nikoho na střídání. Hostům začaly docházet síly a domácí toho náležitě využili. První plody své práce začala Hlavnice sbírat už v 56. minutě, když se David Liška protáhl kolem tří hráčů a zkušeně zavěsil do sedlické sítě - 2:1. Dále Hlavnice spálila šance Davidem Liškou a Janem Wollnerem. V 75. minutě se po pěkné kombinační akci dokázal prosadit Jakub Gloga a Hlavnice vedla o dvě branky - 3:1. Pak však domácí jako by se uklidnili a přestali hrát. Nové Sedlice se dostaly pět minut před koncem zápasu k přímému kopu, z něhož trefil tyč Štěpán Rohovský a následnou dorážku uklidil opět na tyč Marek Těžký. Pak už se nic nestalo a Hlavnice si dokráčela ke třem bodům.

 

Zdroj foto: Hana Lukášová



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Měli jsme oslabený mančaft. Hosté přijeli v jedenácti hráčích a hráli pěkný fotbal. V první půli byli lepším týmem. Ujali se vedení a mohli přidat i další branky. Pak jsme se dostali do hry i my a srovnali. Ve druhé půli jsme už byli lepší. Hosté fyzicky odpadli a my vsítili dvě branky. Pak jsme zas přestali hrát a hosté ještě nastřelili dvě tyčky.

SK Nové Sedlice
Petr Onderka (kapitán): V první půli jsme byli asi o něco lepším týmem. Ujali jsme se vedení. Oni srovnali na konci poločasu po chybě naší defenzívy. Ve druhé nás přehrávali už celý poločas a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - Z. Vrána [-] , J. Gloga [-] , P. Haas [-] (76. P. Rychta [-] ) , D. Hendrych [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] , D. Ochrana [-] , J. Lukáš [-] (46. J. Kaván [-] ) , J. Wollner [-] , P. Wolf [-] (85. D. Lukáš [-] )

SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - P. Onderka [-] , A. Kaluža [-] , J. Chalupa [-] , L. Mikšík [-] - J. Kadula [-] , D. Střílka [-] , M. Těžký [-] , M. Komenda [-] - P. Rychtar [-] , Š. Rohovský [-] -

ŽK: 36. P. Wolf , 82. D. Ochrana .
Hráči zápasu: L. Kirschner , D. Liška - J. Vrána .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RUČKA Jakub - ZEMEK Lubomír (N), ŘEHULKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.