Kyjovice byly šťastnější


Branky


0

Kyjovice odehráli s Dolními Životicemi vyrovnnaý zápas. Kdy sli do vedení nejprve domácí, Hosté záhy srovnali krok. O své výhře rozhodly Kyjovice asi deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Kyjovic přijely v neděli Dolní Životice. Zápas to byl vyrovnnaý z obou stran. Domácí Kyjovice šli do vedení už v 5. minutě, kdy po kombinaci se dostal balón Romanu Vavrečkovi a ten mezi dvěma hráči dával do sítě - 1:0. Navíc v 8. minutě vychytal brankář Matěj Válek Lukáše Richtera. Ve 12. minutě vytáhl hostující střelu na roh domácí brankář Lukáš Kudela. Z následného rohu po ostřelování domácí branky, se míč dostal k René Ondřejovi, který byl nekompromisní - 1:1. V následném průběhu si za domácí vypracovali šance Roman Vavrečka, Lukáš Richter a Tomáš Pohl. Za hosty byli stejně neúspěšní Petr Dušek a Antonín Najser. 

 

Ve druhé půli se pokračovalo podle podobných not. V 55. minutě vyrazil šanci kyjovického Romana Vavrečky na roh brankář Válek. Na opačně straně vychytal Antonína Najsera gólman Kudela. Vzápětí po dlouhém balónu Josefa Lazeckého skončila střela Najsera pouze na tyči domácí svatyně. V 65. minutě šel sám na brankáře kyjovický Jan Kolouch a míč z jeho kopačky jen těsně minul branku. V 70. minutě ztroskotal na brankáři Válkovi opět Roman Vavrečka. Ten si spravil chuť pět minut před koncem, když vybojoval míč Václav Pětník, jenž odcentroval a Vavrečka míč zasunul za záda bezmocného Válka - 2:1. Hosté se snažili ještě něco s výsledkem udělat, ale jejich snaha už vyšla naprázdno.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): Po pravdě jsme měli více šancí, ale fotbalově to z naší strany bylo špatné a utrápené na náhodu.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Oboustranně dobrý fotbal, bojovný. Byl to remízový zápas. Soupeř byl šťastnější. Moji hráči podali dobrý výkon, za který je musím pochválit.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: PUFFLER Jan - KRATOCHVÍL Adam (N), DUŠEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.