0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice vykradly Skřipov a nadále vedou


Branky


0

Těškovice zavítaly na hřiště do Skřipova a potvrdily vedoucí postavení v tabulce. Skřipov však neprodal svou kůži lacino. Jediný rozdíl byl v proměňování šancí, které hosté z Těškovic dokázaly využít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Těškovice zavítaly na hřiště do Skřipova potvrzovat vedoucí postavení. V prvním dějství se hrála relativně varovnaná partie. V 11. minutě se dostal do brejku těškovický Vojtěch Vavrečka. V 17. minutě si brejk zopakoval. V obou případech bylo jeho zakončení velmi jalové. Domácí ekipa odpvěděla dvěma střelami, které však svůj cíl nenašly. V 32. minutě se špatně domluvila domácí obrana, míče se chopil hostující Matěj Krayzel a s klidem zasouvá míč do domácí brány - 0:1. Do konce poločasu měl převahu Skřipov. K vyložené šanci se však nedostal a poločas tak skončil těsným vedením Těškovic. 

 

Ve druhé půli začal domácí Skřipov opět převahou. V 53. minutě se dostal, ale do šance těškovický Vladimír Šenk, jehož vychytal domácí brankář Oldřich Žák. Domácí odpověděli v 61. minutě velmi nebezpečnou střelou, která jen o centimetry minula hostující tyče. V 78. minutě zabil definitivní hřebík do rakve Skřipova Vladimír Šenk, jenž stál na konci akce po ose Dalibor Sochorek, Matěj Krayzel, a jeho střela vymetla pavučiny v domácí bráně - 0:2. V závěru zápasu se Těškovice stáhly a domácí si vypracovali tlak. Těškovicím se ale taktickým výkonem podařilo výhru ubránit a udržet se na první příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (vedoucí): Jednoznačně jsme je přehrávali. Ale nebylo nám přáno dát branku. Podali jsme nejlepší jarní výkon. Výsledek neodpovídá hře.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (trenér): Hrál se rychlý zápas a vyrovnaný zápas. Výsledek rozhodla jedna střela a jedno kvalitní zakončení.



Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - D. Binar [-] (70. J. Murcek [-] ) , D. Ulman [-] , L. Jaroš [-] , J. Kubánek [-] - R. Lichý [-] , J. Lubojacký [-] (65. [-] ) , J. Poltier [-] , O. Černý [-] - O. Hrbáč [-] , P. Poltier [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - M. Krayzel [-] , D. Sochorek [-] , V. Vavrečka [-] , V. Šenk [-] , D. Sýkora [-] (80. J. Šenk [-] ) , J. Solnický [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] , T. Rek [-] (75. B. Sroka [-] )

ŽK: 70. R. Lichý .
Hráči zápasu: V. Šenk , M. Krayzel .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - BRIA Jiří (N), KRČMÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.