2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovice přetlačily Sedlice


Branky


47. J. Herber , 85. M. Nowak - 43. P. Rychtar
0

Vyrovnaný zápas, kdy šli koncem poločasu do vedení hosté ze Sedlic. Domácí Brumovice ve druhé půli skóre otočily a zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brumovice opět nastoupily na svém domácím pažitu. Tentokrát vyzvaly na souboj nevyzpytatelné družstvo z Nových Sedlic. V prvním dějství byly zpočátku lepší domácí hráči z Brumovic. V prvních asi dvaceti minutách je přitlačily. Jejich šance však zazdili Maciej Nowak a Leopold Blažek. Asi od dvacáté minuty se začala hra na hřišti postupně vyrovnávat a hrálo se převážně mezi šestnáctkami. Ani jedna z družin se nedostala k vážnější šanci. Když už se schylovalo k odchodu do kabin, povedla se hostům ze Sedlic jedna pěkná kombinační akce, po které otevřel skóre zápasu Patrik Rychtar - 0:1.

 

Do druhého dějství nastoupily Brumovice velmi zhurta. Už v 47. minutě prodloužil centr zpravé strany brumovický hráč na volného Jana Herbera, jenž mč hlavou uklidil do sítě a srovnal - 1:1. V následném dějství se hra přelévala z jedné strany na druhou stranu. Za domácí zahodili své šance Maciej Nowak a Leopold Blažek. Klíčový okamžik utkání přišel pět minut před koncem zápasu, když se protáhl mezi beky Vojtěch Vavrečka, a z pravé strany odcentroval a Maciej Nowak hlavou umístil balón do sítě - 2:1. V závěru si ještě Nové Sedlice vypracovaly tlak, ale domácí obrana s brankářem Rostislavem Palúchem vše odvrátila do bezpečí. Brumovice si tak připsaly další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (vedoucí): Nastoupili jsme do zápasu svižně. Po dvaceti minutách se hra vyrovnala a Sedlice šly dokonce do vedení. V kabině jsme si něco řekli, a hned jsme dokázali srovnat skóre. Pak se hra přelévala ze strany na stranu. Rozhodli jsme asi pět minut před koncem utkání. Hosté pak sice měli tlak, ale tomu naše obrana odolala.

SK Nové Sedlice
Luboš Onderka (trenér): Vyrovnaný zápas, kterému by spíše slušela remíza. My šli koncem první půle do vedení. Domácí však skóre otočili. Sice jsme měli šance na vyrovnání, ale ty jsme nevyužili.



Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - R. Kubičík [-] , J. Valošek [-] , V. Silber [-] , J. Šrek [-] - M. Nowak [-] , J. Richter [-] (51. T. Vavrečka [-] ) , J. Varyš [-] , K. Šamaj [-] (31. M. Schreier [-] ) - J. Herber [-] (70. J. Matyáš [-] ) , L. Blažek [-]

SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - Š. Rohovský [-] , P. Rychtar [-] , J. Kadula [-] , D. Střílka [-] , M. Těžký [-] , T. Rádek [-] , L. Mikšík [-] (34. R. Slanina [-] ) , J. Chalupa [-] , A. Kaluža [-] , D. Rychter [-]

ŽK: 58. M. Nowak , 75. J. Šrek - 75. Š. Rohovský .
Hráči zápasu: M. Nowak - D. Střílka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUČEK Martin - PORUBEK Václav (N), ONDERKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.