Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice přemohly Melč až ve druhém dějství a poskočily do čela tabulky


Branky


0

V prvním poločase se hrál relativně vyrovnaný fotbal. Melč dobře bránila a dokázala uhrát vyrovnaný poločasový výsledek. Ve druhé už Melči došly síly.Těškovice postupně navýšily na 5:1. Hosté už jen v závěru kosmeticky upravili skóre na 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

na umělku do Těškovic zavítala poslední Melč a hlavně v prvním poločase domácí ekipu potrápila. Domácí se snažili v prvním dějství překonat obranný val Melče, ale moc se jim to nedařilo. Domácí šli do vedení v 17. minutě, když pěknou a rychlou kombinační akci zakončil Libor Gelačák - 1:0. Hosté srovnali v 24. minutě, když se po dlouhém autu dokázal prosadit Jaroslav Onderka - 1:1. Do konce poločasu se nic nestalo. Melč dokázala ubránit remízový stav.

Druhé dějství už bylo o něčem jiném. Melči došly síly a domácí družina začala na umělce dominovat. V 50. minutě si dalibor Sochorek vzpomněl na svou hokejovou minulost. Obešel čtyři hostující hráče, položil si hostujícího brankáře a do prázdné branky v pohodě dopravil míč - 2:1. O šest minut později se po kombinaci na jeden dotek dokázal střelecky prosadit Matěj Krayzel - 3:1. Po této brance Melči došly definitivně síly a Těškovice už na hřišti kralovaly. V 57. minutě prošel přes tři hráče Libor Gelačák a zvyšuje na 4:1. V 65. minutě končí dalekonosná střela Vladimíra šenka skončila za zády hostujícího gólmana - 5:1. Pak už se domácí s náskokem smířili a hosté kosmeticky upravily skóre dvě minuty před koncem, když tečovaná střela Jakuba Hoblíka zaplula k tyči domácí branky - 5:2. Těškovice se výhrou vyšvihly do čela soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (trenér): Zápas dvou poločasů. První z naší strany tragický. Hosté dobře bránili. Ve druhém už jsme byli aktivnější a prosadili jsme se i střelecky a vyhráli.

TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň (kapitán): První půle byla celkem vyrovnaná. Naše obrana jejich akce zvládla. Ve druhé půli nám odešli síly a domácí vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - M. Krayzel [-] , D. Sochorek [-] , V. Šenk [-] , D. Juchelka [-] , D. Sýkora [-] , J. Solnický [-] , D. Illík [-] , L. Gelačák [-] , J. Krayzel [-] (70. K. Kubesa [-] ) , P. Jedlička [-]

TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - Z. Hrubý [-] , J. Onderka [-] , O. Stupeň [-] , P. Škrobánek [-] , K. Palzer [-] - M. Klein [-] , M. Martínek [-] , M. Šimeček [-] - J. Hoblík [-] , V. Škrobánek [-] -

ŽK: 33. L. Gelačák - 70. P. Škrobánek , 82. K. Palzer .
Hráči zápasu: D. Sochorek , L. Gelačák - J. Hoblík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - ŠENK Jan (N), ČERMÍN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.