2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovice nestačily na Skřipov


Branky


0

Skřipov zaslouženě zvítězil. K výhře přispěl dvěmi góly Přemysl Poltier. V první půli se hosté ujali vedení 1:0. Ve druhém dějství padly na každé straně dvě branky a zápas tak dospěl k vyhře Skřipova 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brumovice v sobotu na svém hřišti přivítaly mužstvo ze Skřipova, a chtěly potvrdit výhru z minulého kola. Bohužel se Skřipov ukázal nad jejich síly. Byl rychlejší, dravějsí. Ovládl střed hřiště. Navíc měl ve středu Přemysla Poltiera, který se ukázal být klíčovým mužem svého týmu. Hra se přelévela převážně mezi oběma šestnáctkami. Těsně před odchodem do kabin byl těsně před pokutovým územím faulován hráč Skřipova. Míč si postavil Přemysl Poltier. Podařilo se mu obstřelit brumovickou zeď a míč zaplul přímo pod víko - 0:1.

Ve druhém poločase pokračovala hra ve stejných intencích. Domácím se podařilo náhodně snížit v 62. minutě, kdy po rohu zatočil míč do sítě Leopold Blažek. O sedm minut později utekl po levé straně skřipovský záložník, jenž našel přihrávkou Ondřeje Černého, který střelou podél brankáře Palúcha opět strhl vedení na stranu Skřipova - 1:2. Vzápětí byl faulován v brumovickém pokutovém území skřipovský hráč. Penaltu však Ondřeji Černému bravúrně zlikvidoval gólman Rostislav Palúch. Gólu se však hosté dočkali v 75. minutě, kdy Přemysl Poltier z přímého kopu nastřelil tyč. Od ní se míč odrazil do zad brankáře Palúcha a od nich se dokutálel za brankovou čáru - 1:3. Pět minut před koncem ještě domácí vykřesali jiskérku naděje, když přímý kop prodloužil do sítě hlavou Jan Šrek - 2:3. Hosté si však v závěru vedení už zkušeně pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (vedoucí týmu): Chtěli jsme hrát útočně, ale bohužel i díky terénu a soupeři se nám to nepodařilo. Soupeř byl na nás lépe připraveny, byl rychlejší u balónu. Ovládl střed hřiště a zaslouženě vyhrál.

TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (vedoucí týmu): Musím souhlasit s hodnocením kolegy z Brumovic. Díky dvěma gólům Poltiera jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - V. Silber [-] (82. T. Vavrečka [-] ) , J. Valošek [-] , J. Šrek [-] , K. Šamaj [-] - J. Varyš [-] , M. Schreier [-] (80. J. Herber [-] ) , M. Nowak [-] , J. Richter [-] - L. Blažek [-] , J. Vavrečka [-]

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - L. Jaroš [-] , J. Lubojacký [-] , D. Binar [-] , D. Ulman [-] - O. Černý [-] (85. J. Murcek [-] ) , J. Poltier [-] , L. Lyčka [-] (53. R. Lichý [-] ) , J. Kubánek [-] - P. Poltier [-] , D. Horáček [-]

ŽK: 23. P. Poltier , 90. O. Žák , 90. L. Jaroš .
Hráči zápasu: P. Poltier .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - MATYÁŠ Jan (N), BRIA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.