3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice opět nestačily na Nové Sedlice


Branky


0

Sedlice se v první půli ujaly dvoubrankového vedení. Ve druhém dějství padly dvě branky, po jedné na každé straně. Sedlice si letos už podruhé vyšláply na Holasovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlice prokázaly v tomto utkání, že v letošním sezóně to na Holasovice umí. Vstup do zápasu měly vskutku snový. Hned v 1. minutě se po centru do vápna gólově prosadil Štěpán Rohovský - 1:0. O dvě minuty později byla nařízena penalta a tu zkušeně proměnil Štěpán Rohovský - 2:0. Hra se pak vyrovnala. Hrálo se převážně ve středu hřiště a ani jedno z mužstev si nevypracovalo žádnou šanci. Díky úvodní pětiminutovce šly o přestávce do kabin radostněji domácí fotbalisté.

Ve druhé půli měli více ze hry hosté z Holasovic. Přesto to byly Sedlice, kdo vsítil branku. V 51. minutě nádherně vymetl šibenici Aleš Kaluža - 3:0. Od stavu 3:0 se už Sedlice téměř nedostaly ze své poloviny, což vedlo ale bohužel jen k jedinému gólu Holasovic, který vstřelil Lukáš Richter - 3:1. Následně ještě Holasovice trefily ze standardky břevno, akci dotáhly gólově, ale zřejmě kvůli údajnému ofsajdu branka neplatila. V dalším průběhu Holasovice zahodily ještě několik šancí, které neproměnily a Sedlice dotáhly zápas do vítězného konce. Nové Sedlice se výhrou vyšvihly na páté místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Sedlice
Petr Onderka (kapitán): Začali jsme dobře a velmi brzy vedli 2:0. Pak se hra vyrovnala a odehrávala se uprostřed hřiště. Ve druhé půli měli více ze hry hosté. My všal navýšili skóre zápasu na 3:0. Holasovice už jen snížily na 3:1.

TJ Sokol Holasovice
David Dehner (hráč): Mrzí mě, jaké zázemí mají v Sedlicích. To že se i v dnešní době hraje na takovém hrbolatém a tvrdém ,,poli", je v těchto soutěžích stále normální, ale ty kabiny (sprchy) atd... Toto je vážně otřesné. Nevím, proč nedokážou ty svoje katakomby opravit a udělat alespoň důstojnou šatnu se sprchami.. V 21. století se převlékat v kabinách jak z dob pravěku je skutečně unikát. Co se fotbalu týče, celý zápas se hrál nefotbalově, spousta nakopávaných míčů, špatných přihrávek, zpracování. No ono to na tom hřišti ani jinak nešlo. Kombinační fotbal se na tom opravdu hrát nedal. Domácí moc fotbalovosti neukázali, vše dohání nakopávanými míči, důrazem a bojovností a tato hra jim zajišťuje kýžené výsledky. My jsme na ně recept nenašli, no a se stylem jaký domácí praktikují i vzhledem k hřišti, to tu bude mít těžké každý soupeř. Takže na závěr gratulace Sedlicím a přeji si, aby do budoucna něco udělali alespoň s těmi kabinami. Díky a fotbalu zdar.



Sestavy


SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - J. Kadula [-] (73. V. Novák [-] ) , Š. Rohovský [-] , T. Rádek [-] (61. P. Rychtar [-] ) , M. Těžký [-] , D. Střílka [-] , M. Komenda [-] , L. Mikšík [-] , J. Chalupa [-] , A. Kaluža [-] , P. Onderka [-]

TJ Sokol Holasovice
F. Dehner [-] - J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] , J. Fojtík [-] , L. Richter [-] , A. Schreier [-] , V. Bordovský [-] (46. J. Dehner [-] ) , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] (70. O. Černý [-] ) , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

ŽK: 31. A. Kaluža , 76. M. Komenda .
Hráči zápasu: Š. Rohovský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PUFFLER Jan - ONDERKA Lukáš (N), MATÝSEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.