Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovice přestřilely Melč


0

V souboji dvou posleních celků vyhrály domácí Brumovice. V první půli jasně dominovaly a ujaly se tříbrankového vedení. Ve druhé půli se začala i Melč střelecky prosazovat a skóre se zastavilo na konečných 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první dějství jasně dominovaly na hřišti domácí Brumovice. V 7. minutě se ujaly vedení, když dostal Leopold Blažek přihrávku mezi beky a prostřelil gólmana Michala Kleina - 1:0.  O šest minut později dostal krásnou přihrávku na penaltu střelec odpoledne Jan Vavrečka a zkušeně zakončil - 2:0. V 28. minutě se dostal k odraženému balónu Jakub Richter a svou střelu umísti přímo pod vinkl - 3:0. Po první půli tak vedly Brumovice o tři branky.

Ve druhé půli se prosadila i Melč. Hned v 46. minutě se proměnil penaltu Michal Martínek - 3:1. Brumovice však kontrovaly vzápětí, když po hrubé chybě brankáře Kleina zakončoval do prázdné branky Jan Vavrečka - 4:1. V 64. minutě zahrával Ondřej Stupeň přímý kop, míč propadnul k Pavlovi Škrobánkovi, jenž umístěnou střelou k tyči snižoval na 4:2. O chvíli později využil nedorozumění hostující obrany Jan Vavrečka a završil tak hattrick 5:2. Hosté už jen korigovali skóre dvě minuty před koncem, když nákop kapitána Ondřeje Stupně z poloviny hřiště zužitkoval Pavel Škrobánek - 5:3. Brumovice tak jsou předposlední s tříbodovým náskokem na poslední Melč. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (stoper): V první půli jsme na ně vlítli, měli jsme herní převahu a dali tři branky. Ve druhém poločase jsme chtěli hrát to samé, ale Melč Melč dokázala snížit. Přesto si myslím, že jsme utkání měli ve svých rukou.

TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň (kapitán): V první půli se nám nedařila vůbec kombinace. Druhá se nám vydařila už o trošku víc.



Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - K. Šamaj [-] , J. Šrek [-] , J. Valošek [-] (89. V. Porubek [-] ) , V. Silber [-] (65. L. Pěčonka [-] ) - M. Schreier [-] , J. Varyš [-] , M. Nowak [-] , J. Richter [-] (85. T. Vavrečka [-] ) - J. Vavrečka [-] , L. Blažek [-]

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - M. Šimeček [-] , P. Škrobánek [-] , O. Stupeň [-] , K. Palzer [-] - M. Martínek [-] , P. Macko [-] , J. Onderka [-] , P. Prda [-] - V. Škrobánek [-] , J. Pracný [-]

ŽK: 33. K. Šamaj - 78. P. Škrobánek , 79. P. Macko .
Hráči zápasu: J. Vavrečka - P. Škrobánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PORUBEK Jaroslav (N), SCHROM Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.