Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice ovládly derby


0

Domácí Těškovice porazily v derby Kyjovice. Po poločase vedly však pouze o jednu branku. Ve druhé půli postupně své vedení navýšily až na 3:0. Hosté vzápěti korigovali na 3:1. Domácí pak deset minut před koncem potvrdili své vítězství gólem na 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před výbornou diváckou kulisou zahodily Těškovice v úvodu utkání dvě šance Matějem Krayzelem a Tomášem Rekem. Hosté kontrovali šancemi Václava Pětníka a Tomáše Pohla, které zneškodnil brankář Roman Lazecký. Domácí družina šla do vedení v 30. minutě, když se po rohovém kopu dostal k míči Libor Gelačák a s pomocí teče rozvlnil hostujicí síť - 1:0. Těškovice si pak dokonce první půle vypracovaly několik závarů, které však skončily mimo branku.

Hned zkraje druhé půle měly Kyjovice stoprocentní šanci. Janalíkův pokus ze dvou metrů skvěle vyškrábl brankář Roman Lazecký. Hned vzápětí prošel těškovický Dalibor Sochorek přes tři hráče a přihrávkou našel Matěje Krayzela, který byl neomylný - 2:0. V 61. minutě prošel přes tři hráče Libor Gelačák. Našel opět Matěje Krayzela a ten zvyšoval už na tříbrankový rozdíl - 3:0. V 67. minutě korigoval po chybě těškovické obrany důraznou střelou Filip Boleslavský - 3:1. O deset minut později mohl snížit na rozdíl jediné branky Tomáš Pohl, ale svůj projetyl zamířil těsně vedle branky. V 80. minutě dal konečnou podobu výsledku Libor Gelačák, jenž prošel celou obranou a zavěsil z pravého úhlu - 4:1. Těškovice si výhrou udržely druhé místo a na vedoucí Vítkov ztrácí jen bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (trenér): Do 25. minuty to bylo takové neurovnané. My se se ujali vedení ve 30. minutě. Ve druhé půli nás na začátku podržel brankář Lazecký. My pak hned dali branku na 2:0 a 3:0. Hosté však skoro vzápětí snížili na 3:1. My jsme pak svou výhru potvrdili deset minut před koncem.

FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): V první půli to byl vyrovnaný fotbal. Možná jsme byli o něco lepší. Pak jsme dostali branku a až do konce poločasu jsme byli v útlumu. Na začátku druhé půle jsme zahodili tutovku a soupeř nás z protiútoku potrestal. Po jejich třetím gólu jsme přestali hrát a soupeř byl na koni. Pak se nám podařilo snížit. A mohli jsme dokonce přidat i druhý gól, ale neproměnili jsme šanci. Hned vzápětí soupeř upravil na konečných 4:1.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] - L. Gelačák [-] , M. Krayzel [-] , D. Sochorek [-] , D. Juchelka [-] (49. M. Hoza [-] ) , D. Sýkora [-] (61. V. Šenk [-] ) , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] , T. Rek [-]

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , P. Kotala [-] , J. Kováč [-] (49. M. Kudela [-] ) , T. Pohl [-] - J. Kudela [-] , R. Vavrečka [-] , L. Jirků [-] , F. Boleslavský [-] (72. L. Richter [-] ) - V. Pětník [-] (72. J. Kolouch [-] ) , M. Janalík [-] (61. ) -

Hráči zápasu: R. Lazecký , L. Gelačák - R. Vavrečka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BUČEK Martin - ŠENK Jan (N), KORMANEC Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.