0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina opět hrála bez branek


Branky


0

Štítina sehrála další bezbrankovou partii. V prvním poločase byla lepším týmem, ve druhém převzaly otěže zápasu hosté z Dolních Životic. Jelikož však střelci měli vychýlenou mušku, skončil zápas bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Štítiny zavítal celek z Dolních Životic. vV prvním dějství opanovala hru domácí Štítina, která si vytvořila i více brankových příležitostí. Petr Hřivnáč svou střelu poslal jen těsně mimo tři tyče. Jakub Tietz svůj přímý kop nasměřoval pouze do brankáře Životic Matěje Válka. V samostatném nájezdu Jan Heger opět vyhořel na gólmanovi Válkovi. Hosté si za celou první půli vypracovali pouze hlavičku Petra Duška, která však svůj cíl nenašla. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Ve druhém dějství došly Štítině síly, a otěže utkání převzaly Dolní Životice. Štítina si za celou druhou půli větší šanci nevypracovala. Hosté jich měli několik, ale jejich koncovka byla žalostná. Nejdříve hostům nebyl uznám gól Petra Duška pro ofsajd. O chvíli později Petr Dušek zaváhal v samostatném nájezdu, když ho vychytal brankář Petr Hlaváček. Josef Lazecký se dostal do šestnáctky, ale se zakončením byl na štíru. Petru Duškovi o něco později utekl balón v nadějné pozici. Josefu Lazeckému po pěkné kombinaci chyběl půlkrok k ideálnímu zakončení. V poslední významnější šanci zaváhal Antonín Košárek, který si všiml, že gólman Hlaváček je kus od své branky a zkusil ho přelobovat. Jeho pokus však skončil mimo bránu. Obě mužstva si tak rozdělila po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (vedoucí týmu): Hodně vyrovnaný zápas. V prvním dějství jsme byli lepším týmem my. Ve druhém naopak soupeř, protože jsme fyzicky odpadli. Remíze je zasloužena.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlik (trenér): První poločas byl z naší strany špatný. Jako bychom nechtěli vůbec hrát. Pak jsme si to v šatně vyříkali a byli jsme lepší. Remíza je zasloužená. Slabý byl rozhodčí, který to neskutečně mastil.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
P. Hlaváček [-] - D. Baier [-] , D. Komenda [-] , D. Nardelli [-] , J. Kunczik [-] - D. Kapinos [-] (58. O. Baránek [-] ) , J. Tietz [-] , P. Nagy [-] - P. Hřivnáč [-] (81. R. Adamčík [-] ) , P. Stoklasa [-] (67. J. Holeš [-] ) , J. Heger [-]

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - A. Najser [-] (33. A. Košárek [-] ) , P. Dušek [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , J. Lazecký [-] , M. Pumr [-] , O. Jasník [-] , V. Palyza [-] , R. Ondřej [-] , A. Vícha [-]

ŽK: 42. D. Nardelli , 77. J. Tietz - 17. A. Vícha , 43. V. Palyza , 62. M. Pumr .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - TOMÁŠKO Vojtěch (N), KOŠÁREK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.