Skřipov s přehledem porazil Kyjovice


Branky


36. D. Ulman (p.) , 43. O. Černý , 47. J. Murcek , 54. P. Poltier , 78. J. Kubánek - 61. J. Kolouch
0

Do Skřipova dorazily Kyjovice a skoro po celý zápas tahaly za kratší konec. Hosté se střelecky prosadili až za stavu 4:0 pro domácí. Skřipov pak ještě přidal pátou branku a zaslouženě zvítezil 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu změřily své síly Kyjovice se Skřipovem. V první čtvrthodince se hrála relativně vyrovnaný zápas z obou stran. Hned v první minutě kyjovický Václav Pětník mířil těsně vedle. Střelu  Vojtěcha Vavrečky o chvíli později asi z šestnácti metrů brankář Oldřich Žák v pohodě chytá. Skřipov, který začal získávat navrch, reagoval šancí Ondřeje Hrbáče, který si udělal dva protihráče a svou střelu otřel o tyč. Přemysl Poltier zase nedokázal zlevé strany přelobovat brankáře Lukáše Kudelu. Pak se Skřipov dostal k závarům, ze kterých však branka ještě nepadla. V 36. minutě byl v pokutovém území hostů faulován Ondřej Hrbáč a David Ulman penaltu s klidem proměnil - 1:0. Dvě minuty před odchodem do kabin navíc krásnou střelou k tyči zvyšoval na dvoubrankévé vedení Ondřej Černý - 2:0.

 

Ve druhém poločase už to byla jasná záležitost Skřipova, který kombinoval a pěknými akcemi navýšil ještě skóre zápasu. Hned zkraje poločasu po rozehrávce málem Skřipov překvapil vyběhnutého brankáře Kudelu, který ale střelu z poloviny hřiště jen konečky prstů vyrazil na roh. Z něho se v 47. minutě prosadil hlavičkou, která zamířila pod břevno, Jakub Murcek - 3:0. O sedm minut později střelou z levého rohu krásně zavěsil míč do sítě Přemysl Poltier. Hosté reagovali v 55. minutě střelou Lukáše Richtera, která orazítkovala tyčku Žákovy svatyně. V 61. minutě se už hosté radovali z branky, když střelu Václava Pětníka vyrazil brankář Žák jen k nohám Jana Koloucha a ten míč zametl do skoro prázdné branky - 4:1. Poslední slovo měl však opět Skřipov, když po pěkné souhře tří hráčů zametl míč do prázdné kasy Josef Kubánek - 5:1. Hosté už jen reagovali střelou Adama Kratochvíla, která však už na výši skóre nic nezměnila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Oldřich Žák (brankář): Zápas byl celkem jednoznačný. Byli jsme lepší a vypracovali jsme si i více šancí. Kyjovice jen balón nakopávali. My jsme hráli krásný kombinační fotbal na jeden dotek. Hosté toho nic nepředvedli. Fotbal z naší strany měl úroveň.

FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): Prvních deset až patnáct minut relativně vyrovnaných. Pak už byl lepším týmem soupeř, který se ujal vedení z penalty. Do poločasu ještě přidal Skřipov druhý gól. Hned zkraje druhého poločasu jsme dostali třetí branku a hned potom čtvrtou a bylo po zápase. Sice jsme snížili, ale domácí ještě přidali pátý gól a jejich vítězství je zasloužené.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - BRIA Jiří (N), HAVRLANT Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.