Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov si s Palhancem


Branky


12. M. Gavenda , 22. D. Slavík , 24. M. Gavenda , 45. M. Gavenda - 63. Z. Put , 67. Z. Put , 85. P. Štencel
0

Slavkov začal utkání skvěle,ale Palhanec třemi góly v druhé půli utkáni zdramatizoval

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Gavendy rozhodl

Slavkov na svého soupeře v prvním poločase vletěl ve velkém stylu. V první šanci ještě Gavenda, po centru Klementa nastřelil pouze břevno branky. Ve 12´ se už však skóre měnilo. Gavenda si vybojoval přímý kop a sám z 20 metrů překvapil přízemní střelou brankáře hostů-1:0. Tlak domácích hráčů však pokračoval a o druhý zápis se ve 22´ postaral Slavík, který si naběhl na zadní tyč na centr výborně hrajícího Grajciara a s přehledem zakončil do protipohybu brankáře-2:0. Ještě veseleji bylo o dvě minuty později. Marek prudkým centrem oslovil Gavendu a ten hrudí usměrnil míč do poloprázdné branky-3:0. Poté se hra srovnala a také hosté mohli udeřit, po závaru však domácí útočník z 5 metrů přestřelil branku. Definitivu tak za prvním poločasem udělal opět Gavenda. Těsně před poločasovým hvizdem, usměrnil skluzem centr Gavenda do protipohybu brankáře a zkompletoval tak hattrick-4:0.

Palhanec se nevzdává

Do druhého poločasu nastoupil Slavkov s pozměněnou sestavou a také s mnohem menší chutí běhat po hřišti. Nejprve ještě po kombinaci Pavelka s Holubem postupoval druhý jmenovaný sám na brankáře. Bohužel však přestřelil. Od 60 minuty však na hřišti začali kralovat hosté. Nejprve ještě byl faul na hranici šestnáctky naštěstí vytažen ven z vápna a přímí kop hosté nasměřovali pouze do zdi soupeře. Poté však již začali snižovat. V 63. A 67. minutě se trefil hostující útočník Put a bylo zaděláno na drama. To mohl odmítnout Ulrich, ale propadnutý centr jej našel sám před prázdnou brankou moc překvapeného a tak bohužel netrefil. V 85´ už to bylo jen o gól. Slavkovští chtěli po rohu rychle rozehrát, přišla však ztráta míče a bleskurychlý kontr zakončil s přehledem Štencel- 4:3. Slavkovské diváky museli definitivně probírat po situaci z 90 minuty. Hosté zahrávali přímý kop, ten Kovalčík prodloužil na vlastní bránu. Novák vytlačil míč na břevno branky, a následnou dorážku hostů vykopnul na brankové čáře Klement. Domácí tak získali tři body. Také si ověřili, že pokud přestanou bojovat a běhat můžou prohrát s kýmkoliv, i když hosté podali překvapivě slušný výkon.

 

 

 



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - M. Mičker [-] , J. Grigoriadis [-] , P. Kapitán [-] (46. J. Kovalčík [-] ) , R. Klement [-] - R. Muroň [-] (46. V. Holub [-] ) , D. Slavík [-] (46. M. Javorský [-] ) , J. Graiciar [-] , V. Marek [-] - M. Gavenda [-] (57. L. Ulrich [-] ) , D. Pavelek [-] (80. O. Tichý [-] )

TJ Palhanec
M. Nagy [-] - Z. Put [-] , M. Pospíšil [-] , D. Vrbický [-] (65. P. Vrbický [-] ) , P. Štencel [-] , D. Kubíš [-] , M. Stoniš [-] (46. M. Nagy [-] ) , A. Václavík [-] , D. Stoniš [-] , I. Pyszczyk [-] , D. Holuša [-]

ŽK: 59. J. Grigoriadis .
Hráči zápasu: R. Klement , J. Graiciar , M. Gavenda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - VANYA Daniel (N), CAHEL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku