Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zelinkův šestigólový koncert


Branky


0

Do Rosic přijelo béčko Starého Máteřova. Pro domácí rezervu to bylo příjemné nedělní odpoledne. Rosičtí předváděli pěkné kombinační akce a dokázali je proměnit. Exceloval zejména Petr Zelinka, který byl celkem u osmi branek, přičemž sám jich vstřelil hned šest!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok domácích

Domácí chtěli v tomto utkání odčinit smolnou prohru z Ostřetína. Hosté z Máteřova zase mají problémy se sestavou a v závěru sezony se jim příliš nedaří.

Rosičtí se dostaváli kombinacemi k brance hostí, nicméně na úvodní branku se přece jen chvíli čekalo. Hra hostů byla založena především na dlouhých míčích na vysokého Jonáše.

První obrovskou možnost domácí neproměnili, když se ze skrumáže na hranici pokutového území vymotal Vratišovský, jenže místo přihrávky volnému spoluhráči střílel vedle branky. 

Na první branku se tak čekalo do 22.minuty, k míči se na levé straně dostal aktivní Jankovský, ten počkal na doplnění v podobě obránce Němce, který odcentroval, P.Zelinka si ve vápně míč přiťukl a poprvé v tomto zápase překonal brankáře Buňku - 1:0.

Ve 29.minutě P.Zelinka oslovil přihrávkou mezi obránce L.Němce a ten postupoval sám na brankáře hostí, své sólo zakončil zkušeně a bylo to 2:0.

O chvíli později předvedli domácí další parádní akci, na jejímž začátku i konci stál obránce J.Němec. Míč se postupně dostal k P.Zelinkovi, jenž skvěle načasovanou přihrávkou narazil míč J.Němcovi, který zakončil padesátimetrový sprint gólovou střelou - 3:0.

Hosté se do šancí v první půli dostávali spíše sporadicky, ale nějaké také měli. Po pěkném uvolnění střílel ze strany Fenyk a míč se snesl na břevno Nahálkovi branky. Možnosti měli i obávaný střelec Jonáš, ze hry tvrdě pálil vedle branky a tam skončila také jeho technická střela z trestného kopu.   

Ve chvíli, kdy to možná nikdo nečekal se hostům podařilo skórovat. Dlouhý nákop totiž rosický stoper Pejřimovský minul a pozorný Macek svůj následný únik zakončil střelou, která prošla skrz Nahálku do sítě - 3:1. Za tohoto stavu odcházeli hráči do kabin.

 

 

 

Zelinkova exhibice

Hosté se díky gólu ze závěru první půle vrátili do hry. Klid domácím však záhy dodal ve velké pohodě hrající P.Zelinka.

V 52.minutě centroval z levé strany J.Zelinka a domácí útočníci předvedli dobrou práci u obou tyček. Na té přední L.Němec v těsném souboji s obráncem prodloužil míč, který na zadní tyči uklidil P.Zelinka do sítě - 4:1.

V 55.minutě nekoncentrovaná máteřovská obrana pustila do sóla P.Zelinku a ten dovršil svůj hattrick - 5:1.

Hosté poté dokázali snížit zásluhou gólové dorážky Blažka - 5:2.

Rosičtí odpověděli další parádní akci. Po sérii přihrávek se míč dostal z pravé strany na střed, L.Němec dostal přihrávku dovnitř pokutového území, kde ještě nápaditou patičkou posunul míč rozeběhnutému P.Zelinkovi, pro kterého nebyl problém skórovat - 6:2.

Hosté byli již odevzdaným soupeřem, navíc jim bez možnosti náhrady ze hry vypadl zraněný Šťastný.

V 68.minutě přidal další gól P.Zelinka - 7:2. A o dvě minuty později vystihl špatně zahranou malou domů Tomyška, udělal dlouhou kličku brankáři a bylo to už 8:2.

Poté chyboval i máteřovský brankář Buňka, když namazal míč J.Zelinkovi, který měl možnost poslat z půlky hřiště míč do prázdné branky, střílel však nepřesně. Do dalšího úniku se dostal P.Zelinka, ale tentokrát výjimečně neproměnil, když ho míč neposlechl.

V 79.minutě po závaru ve vápně pálil Voleský, P.Zelinka míč ještě těsně před čarou tečoval a zakončil své střelecké představení - 9:2.

 

Domácí rezerva napodobila A tým a vysokým vítězstvím se v této sezoně rozloučila s rosickými diváky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Soupeř se držel do stavu 4:1, poté odpadl. Mimořádný počin se povedl Petrovi Zelinkovi, který zakončil zápas s bilancí 6+2. Ale při tomto skóre samozřejmě zazářili i jiní. Bonusem byly opravdu povedené gólové akce. Nejvíce se líbil zmiňovaný Zelinka Petr, pak také bratři Němcovi.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - L. Němec [-] (63. M. Tomyška [-] ) , P. Zelinka [-] , J. Jankovský [-] , Z. Voleský [-] , F. Vratišovský [-] (68. P. Chládek [-] ) , V. Levai [-] , J. Němec [-] (52. M. Šlechta [-] ) , J. Zelinka [-] , J. Roubal [-] , L. Pejřimovský [-]

SK Starý Mateřov B
J. Buňka [-] - D. Blažek [-] , D. Jonáš [-] , T. Fenyk [-] , P. Žďárský [-] , A. Šťastný [-] , J. Macek [-] , P. Hromádko [-] , R. Tomiška [-] , J. Skalický [-] , J. Škrha [-]

ŽK: 45. J. Zelinka - 50. P. Žďárský .
Místo: Rosice nad Labem. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ledajaks Josef - STACH Jiří (N), HOUDEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.