1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Torpedo potvrdilo v Jaroslavi třetí místo


Branky


0

V přímém souboji o třetí místo se radují z vítězství fotbalisté Torpeda, kteří působili fotbalovějším dojmem. Domácí pouze korigovali na konečných 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V přímém souboji o třetí místo se očekával napínavý vyrovnaný duel. Hráči Torpeda se snažili hrát fotbal, kdežto domácí se uchylovali k dlouhým nakopávaným míčům. To hostům vyhovovalo a jejich urostlá obrana si s tím dokázala bez potíží poradit.

Hru Torpeda řídi ze středu hřištěl J.Kaciáň a na pravé straně mu zdatně sekundoval kapitán Kmoníček.

Šancí na obou stranách v prvním poločase příliš k vidění nebylo. Do kabin se tak šlo za nezměněného skóre a druhý poločas sliboval pořádné drama.

 

Hosté si vyhrát zasloužili

Ve druhém poločase šel výkon domácích ještě dolů a Torpedo si vytvářelo více šancí, než tomu bylo v prvním dějství.

Varování pro domácí přišlo po rohovém kopu, kdy míč na brankové čáře ještě stačil vyhlavičkovat Marci. O chvíli později měli hosté možnost dalšího rohového kopu a brankář Limberský jej odvrátil. Kopal se další roh, míč tentokrát prošel až na zadní tyč, kde se prosadil Lukeš - 0:1.

Jaroslavští potřebovali zvítězit, otevřeli hru a začali hrát na tři útočníky. Poté měli několik centrovaných míčů, které nedokázali zužitkovat. Hráčům Torpeda se otevíral prostor pro brejkové příležitosti, což byl případ druhého gólu. Pašťalka dostal dlouhý míč, utekl po lajně, navedl si míč na střed a střelou do protipohybu brankáře zvýšil na 2:0.

Domácím se vzápětí podařilo snížit. Z levé strany odcentroval Zerzán, brankář Štěpán míč vyboxoval do jaroslavského Hájka a od hlavy střídajícího nejstaršího hráče domácích putoval míč do sítě - 1:2.

Jaroslav se ještě v závěru pokoušela vyrovnat, ale byla to už taková křeč v podání domácího týmu. Naopak více šancí si totiž vytvářeli hosté z protiútoků.

Torpedo tak potvrdilo v Jaroslavi třetí místo, když porazilo svého největšího konkurenta v boji o pomyslný bronz.



Ohlasy k zápasu


TJ Jaroslav
Roman Valenta ( trenér Jaroslavi ): Jsem rád, že se blíží konec sezony, protože naše předváděná hra je čím dál tím horší. Hosté byli fotbalovější a my bychom si snad nezasloužili ani remízu. ke konci sezony se nám vytrácí bojovnost. Hosté vyhráli zcela zaslouženě.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Zerzán [-] , A. Pištora [-] , S. Trunec [-] , J. Trunec [-] - M. Šebetka [-] (62. L. Polák [-] ) , J. Friml [-] , V. Jirout [-] , F. Marci [-] - M. Trunec [-] , J. Peška [-] (79. J. Hájek [-] )

Torpedo Pardubice
J. Štěpán [-] - P. Racek [-] - J. Vrbata [-] , J. Kaciáň [-] , L. Pašťalka [-] (83. M. Filípek [-] ) , F. Lukeš [-] , O. Kmoníček [-] , P. Úlehla [-] , M. Večeřa [-] , J. Roman [-] , J. Karlík [-] (39. Z. Berger [-] )

ŽK: 53. M. Trunec .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Zeman Josef - BEZDÍČEK Tomáš (N), ŠTOČEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.