0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražkovice s Chvojencem bez gólu


Branky


0

V první půli čaroval domácí brankář Lichtner, na kterém si vylámal zuby i chvojenecký kanonýr Svatoň. Po pauze se hra vyrovnala, ale divácí gól neviděli. Jen domácí Bílek nastřelil tyč.

Více se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichtner vs Svatoň

Favoritem zápasu byli spíše hosté, kteří stále v tabulce stíhají vedoucí Mikulovice. 

Těsně před zápasem se Dražkovicemi prohnala bouřka, takže na hráče čekal rychlý mokrý terén.

V první půli dominovali chvojenečtí, kteří se jednoduchými akcemi dostávali do zakončení. Na jejich konci byl většinou rychlý Svatoň, který unikal domácí obraně. Útočník Chvojence celkem v sezoně nastřílel už 31 branek a bojuje o titul krále střelců s mikulovickým Venclem. V tomto zápase měl několik nájezdů ze stran, drtivou většinu z nich zakončoval střelou, ale domácí Lichtner jej pokaždé vychytal.

Dražkovice se v první půli do gólových šancí nedostávaly. Asi největší možnost měl J.Mazánek po rohovém kopu, kdy hlavičkoval míč, který byl ještě těsně před ním tečován, nad branku.

 

Hra se vyrovnala

Ve druhém poločase už se hra vyrovnala. Domácí nechtěli pustit nadějný výsledek, hráli obětavě a bojovně. Takže na hřišti se lehce přiostřilo.

Hosté hráli nadále svoji hru, ale ani další Svatoňovi šance se neujaly. Činil se znovu Lichtner, navíc několik pokusů zablokovala také domácí defenziva.

Vyhrát nakonec mohly i Dražkovice. Když Bílek na pravé straně dokázal míč zatáhnout před branku a svojí střelou trefil přední tyč Pavlíčkovi branky.

V bojovném zápase chudém na ty opravdu vyložené šance nakonec gól nepadl. S remízou budou spokojenější v Dražkovicích, domácí přece jen tahali většinu zápasu za kratší konec. Pro chvojenecké je bod málo, jelikož Mikulovice jim odskočily v tabulce na tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Jan Mazánek ( hráč a vedoucí družstva Dražkovic ): „Pro nás proti Chvojenci cenný výsledek. Hlavně také udržené čisté konto. Rozhodující bylo, že hostující střelec Svatoň řešil vše sám a Petr Lichtner ho výborně vychytával."


Autor: L. N.


Sestavy


SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - F. Lacaille [-] (75. L. Mazánek [-] ) , M. Voříšek [-] , L. Kuta [-] , J. Portyš [-] - M. Bílek [-] , L. Vladyka [-] , J. Mazánek [-] , M. Kopečný [-] - L. Movsesyan [-] , J. Krejčík [-] -

Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - T. Štěpánek [-] (83. V. Kropáček [-] ) , J. Svatoň [-] , J. Píša [-] , L. Zbudil [-] , T. Richter [-] , D. Nechvíle [-] (73. H. Dostál [-] ) , T. Burkovič [-] , R. Izák [-] , M. Centner [-] , R. Kašpar [-]

ŽK: 48. L. Kuta .
Hráči zápasu: P. Lichtner - M. Centner .
Místo: Dražkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čermák Jiří - BÁRTA Tomáš (N), KREIZL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.