1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice podlehly lídrovi


Branky


25. L. Pejřimovský (p.) - 17. J. Vencl , 35. L. Valský , 87. P. Vencl
0

Na Rosice čekal obtížný soupeř v podobě lídra z Mikulovic. Domácí ostudu neudělali, ale jejich výkon a jediná branka z penalty, bylo nakonec málo. Report z utkání najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chytrý gól Valského

Úvod utkání byl vyrovnaný s nepřesnostmi na obou stranách. Domácí razili cestu postupného útoku, mikulovičtí hráli chytře a spoléhlali na rychlé kontry.

V prní šanci zápasu hlavičkoval po rohu vedle Kříž. O pár okamžiků později v podobné situaci na druhé straně hřiště mířil také vedle Roubal.

Potom vyrobil hrůzostrašnou chybu rosický obránce Pejřimovský a Plesinger se tak mohl řítit sám na brankáře, avšak skórovat se mu nepodařilo.

V 17.minutě se, po brankářem vyražené střele z úhlu, dostal míč k nedohlídanému kanonýrovi J.Venclovi, pro kterého už nebyl problém dopravit balon do sítě - 0:1.

Pak střílel z trestného kopu P.Zelinka, ale jeho prudká rána se mezi tři tyče nevešla. Hostům nakonec vydrželo vedení pouze 8 minut. Hbitý Levai si na hranici vápna narazil míč s P.Zelinkou a hosté jej zastavili pouze za cenu faulu. K penaltě se postavil Pejřimovský a stejně jako proti Dražkovicím, bezpečně proměnil - 1:1.

Levai sice ještě chvíli ve hře vydržel, ale ve 34. minutě kvůli zranění z penaltového zákroku musel být vystřídán. O chvíli později se k trestnému kopu z velké vzdálenosti od branky postavil Valský a zahrál jej tak šikovně, že centrovaný míč, aniž by ho někdo tečoval, skončil v síti Nahálkovi branky - 1:2.

O odpověď se pokusil Lejsek, ale jeho střela levou nohou mířila pouze do boční konstrukce branky.

Rosická "házená"

Domácí vstupovali do druhé půle s vidinou šance na nějaký bodový zisk. Jejich naděje ještě posílilo vyloučení Stefanova. Hostující záložník mohutně protestoval po chybně odpískaném mikulovickém ofsjadu a rozhodčí Petr jej vykázal ze hřiště.

Mikulovice se začaly strachovat o výsledek, zatáhly se a soustředily se na obranu. Největší šanci na vyrovnání měl, po přiťuknutí Lejska, obránce J.Němec. Jeho střelu zblízka brankář Dufek zákrokem zpomalil a jeden z mikulovických hráčů stačil míč, směřující do brány, odkopnout do bezpečí.

Rosice v těchto chvílích využívali početní převahy a diktovali tempo hry. Jenže jejich postupné útoky zpravidla končily ještě před pokutovým územím. Po menší odmlce o sobě zase dávali vědět i hosté, kteří podnikali brejky do otevřené obrany Rosic. S několika přízemními střelami si poradil brankář Nahálka.

Domácí se dál snažili a stáhli hru na tři obránce, jenže jejich útoky postrádaly moment překvapení a hra připomínala spíše házenou. Pár centrům, o které se domácí pokusili, chyběla přesnost.

Tři minuty předkoncem dal výsledku definitivu P.Vencl, když vystihl nepovedenou malou domů J.Zelinky a přehodil vyběhnutého Nahálku - 1:3.

 

Mikulovice zvítězily a stále si v tabulce dřží jednobodový náskok na druhý Chvojenec. Rosice se pokusí vyhrát za týden opět doma proti Starému Hradišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Soupeř byl kvalitní, přesto jsme v závěru sahali na bod, který jsme však zbytečnou nefotbalovostí neuzmuli.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , J. Roubal [-] , L. Pejřimovský [-] , J. Zelinka [-] - D. Palaščák [-] (69. P. Chládek [-] ) , J. Lejsek [-] , V. Levai [-] (34. L. Němec [-] ) , Z. Voleský [-] - P. Zelinka [-] , M. Tesař [-]

SK-1.FC Mikulovice
P. Dufek [-] - R. Stefanov [-] , J. Plesinger [-] (46. L. Václavek [-] ) , J. Vencl [-] (85. M. Karlík [-] ) , L. Valský [-] , P. Vencl [-] (90. V. Novotný [-] ) , J. Hyxa [-] (72. P. Vohralík [-] ) , P. Handlíř [-] (46. T. Karlík ml. [-] ) , J. Bříza [-] , L. Křivka [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 8. D. Palaščák , 25. V. Levai , 38. Z. Voleský , 90. M. Tesař - 14. R. Stefanov , 90. M. Karlík .
Hráči zápasu: Z. Voleský - L. Valský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petr Jan - STACH Jiří (N), KARLÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.