2:2
(2:1)
28. V. Jirout
83. V. Jirout (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Rosic s Jaroslaví neměl vítěze


Branky


8. P. Zelinka , 25. M. Tomyška - 28. V. Jirout , 83. V. Jirout (p.)
0

Zápas týmů z horní poloviny tabulky přinesl zajímavou podívanou. Rosičtí vedli 2:0, hosté snížili záhy a v závěru se jim podařilo vyrovnat díky hrubce domácích. Utkání tak skončilo spravedlivou dělbou bodů. Více se prozradí následující reportáž.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky chtěly hrát fotbal

Domácí v minulém kole doslova vydřeli výhru v Dražkovicích. Jaroslavští těsně podlehli Mikulovicím a vysněné třetí místo se jim pomalu začíná vzdalovat.

 

Zápas měl od úvodu slušné tempo. Domácí se snažili o držení míče, jenže hrát fotbal přijela i Jaroslav. Její hráči předváděli povedené rychlé ofenzivní akce.

První změnu skóre přinesla 8.minuta a do vedení šli domácí. Po standardní situaci směřoval míč k Roubalovi, který jej chytře hlavou posunul před branku, kde Petr Zelinka , rovněž hlavou, vydařenou souhru zakončil a hostující hráči, včetně brankáře Limberského, pouze přihlíželi - 1:0.

V další možnosti šli rosičtí do přečíslení, do zakončení se dral Zelinka a následně Tesař, míč se odrazil k Tomyškovi, který přízemní ranou nedal brankáři šanci - 2:0. Rosičtí hráči tak vytěžili maximum ze svých možností.

Ve 28.minutě, tedy o tři minuty později, už to bylo zase pouze o gól. Po faulu na Milana Trunce zahrával trestný kop Jirout a jeho šikovná střela přes zeď zapadla přesně k tyči - 2:1.

Následovala pasáž se šancemi na obou stranách. K velkému sólu se nadechl Tesař, jenže už mu nezbylo moc sil na zakončení a mířil pouze do připraveného Limberského. Do úniku se dostal i P.Zelinka, ale ani on nedokázal překonat hostujícího gólmana. Poté si na rohový kop krásně naskočil J.Němec, jeho prudká hlavička však mířila nad branku. 

Pak začali utahovat šrouby hosté z Jaroslavi. A domácí hráči pod tlakem chybovali v defenzívě. Peškovu možnost zmařil rychlým výběhem domácí brankář Nahálka.

Po srážce s Peškou chyběl v na levé straně domácí zálohy L.Němec, Marci poslal míč před branku a Šebetkovu střelu pohotově vytáhl Nahálka. 

Rosičtí závěr poločasu přečkali a do šatny si nesli jednobrankové vedení.

 

Morávkova smolná chvíle

Druhý poločas už nabídl gólových šancí méně.

Rosičtí mohli svému soupeři odskočit, ale promarnili několik slibných možností. Další velkou šanci zahodil P.Zelinka, v dobré pozici střílel levou nohou vedle Vratišovský. Po pěkné kombinaci se do zakončení dostal střídající Pejřimovský, když po přiťuknutí P.Zelinky střílel na zadní tyč, jeho střela však mířila vedle pravé tyče. S trestným kopem Vratišovského si potom bez problémů poradil Limberský.

Hosté sice neměli tolik střeleckých pokusů, ale drželi míč, vytvořili si několik závarů před brankou a byli stále nebezpeční. Domácí obrana v hodně případech hasila nebezpečí opravdu až na poslední chvíli.

V 83.minutě si pořádný kus smůly vybral domácí obránce Morávek, který při rozehrávce podklouzl ve svém pokutovém území a Friml se řítil sám na Nahálku, domácí brankář zastavil soupeře pouze za cenu faulu a následovala penalta. Tu vzal na sebe Jirout, bezpečně proměnil a svým druhým gólem v zápase zajistil hostům vyrovnání - 2:2.

Závěr už byl z obou stran opatrnější a tak si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Konečná remíza je spravedlivá, nicméně způsob jakým jsme přišli o tři body je smolný viz. Morávkovo podklouznutí. Pochvalu zaslouží Vratišovský a Němec Jakub.

TJ Jaroslav
Roman Valenta ( trenér Jaroslavi ): Myslím si že remíza je zasloužená. V prvním poločase domácí využili skoro všechny šance, které měli. Pak jsme měli víc ze hry my a mohli jsme vyrovnat už v první půli. Druhý poločas byl vyrovnanější a v závěru jsme šťastně vyrovnali. S bodem jsme nakonec spokojeni.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , J. Roubal [-] , M. Morávek [-] , J. Zelinka [-] - M. Tomyška [-] (55. P. Chládek [-] ) , F. Vratišovský [-] , V. Levai [-] , L. Němec [-] (70. L. Pejřimovský [-] ) - M. Tesař [-] , P. Zelinka [-] -

TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Trunec [-] , A. Pištora [-] , J. Zerzán [-] , S. Trunec [-] - J. Friml [-] , M. Šebetka [-] (74. L. Hloupý [-] ) , V. Jirout [-] , F. Marci [-] (87. J. Houžvička [-] ) - M. Trunec [-] , J. Peška [-] -

ŽK: 82. V. Nahálka - 59. J. Peška .
Hráči zápasu: V. Levai - V. Jirout .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Málek Pavel - STACH Jiří (N), BEZDÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.