2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:30

17.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice otočily zápas proti Rosicím


Branky


65. M. Hrdý , 66. J. Kolín - 24. M. Tesař
0

Domácí Spatak se v tomto zápase pokoušel o napravení reputace z minulého týdne. Hosté z Rosic chtěli také získat tři body, jelikož se současným postavením v tabulce nebyli spokojeni. Očekával se tedy zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný nepřesností

Utkání bylo od začátku plné nepřesností na obou stranách a připomínalo spíše bitvu. Přispíval k tomu i horší stav hrací plochy.

Více ze hry měli přece jen fotbalovější hosté.

Velikou možnost měl Petr Zelinka.Rosické trio L.Němec - Lejsek - P.Zelinka svým napadáním donutilo k chybě domácí obranu a Zelinka se zjevil ve stoprocentní šanci, avšak hosty do vedení neposlal.

V další akci Rosic sehrál P.Zelinka znovu klíčovou roli, když ve středu hřiště ustál souboj s obráncem, udržel míč a vyslal do samostatného úniku Tesaře. Ten svůj nájezd zakončil jistou střelou k tyči a skóre se poprvé měnilo - 0:1.

Na straně domácích měl na svědomí největší možnost Hajšínek, který se dostal ke střele po pěkné individuální práci, ale brankář Nahálka byl na svém místě.

Zajímavou možnost si Rosice vytvořily při závaru ve vápně po standardní situaci. Po míči se natahovali Lejsek s L.Němcem, střela druhého jmenovaného k brance neprošla, poté se záložník hostů dostal ještě k dorážce, ta však neměla potřebnou razanci a Levinský v brance domácích ji v pohodě zneškodnil.

Z první půle moc hezkých akcí nelze vyzvednout. A jelikož rosičtí nedokázali najít na domácí recept, šlo se do kabin za stavu 0:1.

Obrat během dvou minut!

Druhá půle přinesla trochu více vzrušení na obou stranách. Rosice se snažily navýšit svůj náskok a draly se dopředu, ale jejich útoky ztroskotávaly na dobře bránících Sezemicích, v čele s brankářem Levinským, který držel domácí nad vodou skvělými zákroky.

Zkraje poločasu se po centrech Lejska a Palaščáka, ocitl ve dvou hlavičkových možnostech L.Němec, přičemž opravdu nebezpečná byla ta druhá, kdy šel míč jen těsně nad branku.

V 65. minutě se po zdařilé kombinaci Sezemic dostal k míči Hrdý, ten se s balńem příliš nemazlil a napřáhl za vápnem k nechytatelné pumelici, která vymetla šibenici Nahálkovi branky - 1:1.

Vyrovnávací gól Rosice značně zaskočil. A už o minutu později, si obrana Rosic neporadila s dlouhým nákopem, za kterým se dral sezemický navrátilec Josef Kolín. Ten přetlačil obránce hostí,  v tísni se mu povedlo míč popostrčit špičkou kopačky a obstřelit ležícího Nahálku - 2:1.Domácí tak během dvou minut dokonali kompletní obrat a poprvé za mnoho zápasů se dostali do vedení. Avšak museli odolávat tlaku Rosic.

Do další šance se z levé strany doslova tlačil P.Zelinka, ale domácí obrana jej s vypjetím všech sil zablokovala.

Poté hosté předvedli pěknou fotbalovou akci, kterou rozjel střídající J.Zelinka, nahrávkou oslovil Lejska, ten předal míč Tesařovi, který vyslal do velké šance J.Zelinku, jeho střelu ze strany brankář Levinský tygřím skokem vyrazil do míst, kde číhal P.Zelinka, ten ale v obrovské možnosti trestuhodně přestřelil branku.

Velkou možnost měl také Tesař, kterého uvolnil do šance skvělou příhrou J.Zelinka. Rosický útočník však volil kličku, která byla pomalejší než bylo třeba,  domácí gólman ji přečetl a Tesařovi míč uzmul.

V hlavní roli byl brankář Levinský také o chvíli později, když zneškodnil povedený trestný kop J.Zelinky.

Za domácí se pokusil odpovědět střídající Báča, jeho střela nebyla nebezpečná a mířila mimo.

O něco větší možnost měl T.Holeček, který se po přetaženém centru z levé strany, vypořádal s Palaščákem. Zakončení zkušeného záložníka Sezemic se do branky také nevešlo. 

 A protože nervozní hosté již recept na vstřelení branky nenašli, mohli si domácí připsat první tři cenné jarní body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča ( hráč Sezemic ): Do zápasu jsme nevkročili nejlépe a opět jsme prohrávali. Rosice měly místy velice nebezpečné kombinace a šance. Nicméně my jsme bojovali až do konce a během minuty zápas otočili. Za tři body jsme velice rádi, vzhledem k výsledkům týmů, které jsou v tabulce pod námi. Věřím, že takto bojovný výkon předvedeme i příště.

TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Za předvedenou nekvalitu v přesnosti jsme si tři body nezasloužili, s ohledem na průběh ale ano. Když už, tak minimálně bod, prohra je až moc krutá. Z hráčů mírně vynikl Morávek, ostatní v průměru. Závěrem poznámka, že když mám jako rozhodčí karty, měl bych je použit.Protože potom to zbytečně kazí dojem a hlavně, hrajeme to pro radost a ne pro „kotníky“.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - J. Skutil [-] , M. Hrdý [-] , A. Blažek [-] , R. Skutil [-] - M. Brychta [-] , T. Holeček [-] , J. Kříz [-] , J. Kolín [-] - M. Hajšínek [-] (60. [-] ) , L. Horyna [-] -

TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - S. Kalhous [-] (72. J. Němec [-] ) , M. Morávek [-] , L. Pejřimovský [-] (81. M. Šlechta [-] ) , Z. Voleský [-] - D. Palaščák [-] , J. Lejsek [-] , V. Levai [-] , L. Němec [-] (60. J. Zelinka [-] ) - P. Zelinka [-] , M. Tesař [-]

ŽK: 75. M. Hrdý .
Hráči zápasu: M. Hrdý - M. Morávek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - HOLEČEK Martin (N), STACH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.