Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Chvojence v Máteřově


0

V 16.kole přivítala rezerva Starého Máteřova na svém hřišti Chvojenec. Hosté mají stále odstup dvou bodů na vedoucí Mikulovice a čekají na jejich zaváhání, aby se mohli vyšvihnout do čela tabulky. Mikulovičtí v sobotu vyhráli, takže hostům šlo nadále o udržení těsného kontaktu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chvojenec dal domácím pocítit kvalitu

O favoritovi tohoto zápasu nebylo pochyb a Chvojenec svoji úlohu dokonale potvrzoval. Máteřov sice nepodával špatný výkon. Ale i tak hosté měli ve všech aspektech hry navrch a prokazovali svoji kvalitu.

Na první branku se čekalo do 9.minuty. Ve skrumáži po rohovém kopu se nejlépe zoorientoval chvojenecký kapitán Centner a zařídil svému týmu vedení - 1:0.

Další branky pak hosté začali přidávat v podstatě v každé desetiminutovce první půle. Nejprve Pokorný ve 21.minutě přidal druhý gól - 0:2. Poté se poprvé v zápase prosadil Moravec - 0:3. A ve 41. minutě se trefil i Jakub Píša, ještě chviličku předtím se gólu dočkali také domácí. Když se podařilo dalekonosnou střelou skórovat jejich nejlepšímu střelci Davidu Jonášovi, který si připsal už šestnáctý gól v sezoně.

Poločasové skóre tedy bylo stanoveno na 1:4. A chvojenečtí si tak mohli naprosto zaslouženě do kabin odnést tříbrankový náskok.

 

Branku přidal i trenér

Ve druhé půli hra pokračovala v podobném duchu jako v té první. Chvojenec držel míč na zemi a pomocí narážeček a kombinací na malém prostoru přehrával svého soupeře.

Prakticky ihned po přestávce přidal svůj druhý gól Moravec - 1:5. Na spíše tenisových 1:6 upravil v 69.minutě skóre J.Pavlíček.

Poté domácím zařídil kosmetickou úpravu stavu Hromádko, který umístil míč za brankáře M.Pavlíčka po standardní situaci Jonáše - 2:6.

Poslední slovo si vzali chvojenečtí  a byl to symbolicky hrající trenér hostí Jiří Zbudil, který se nejprve v 63.minutě poslal do hry. A v minutě 81. se pak mohl radovat z branky, která stanovila skóre na konečných 2:7.

Domácím fotbalistům nelze v tomto zápase upřít snahu, nicméně hráči Chvojence je svoji kvalitou přehráli ve všech směrech.

 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( trenér Máteřova ): Musím pochválit kluky za to, že bojovali. Nemůžu jim nic vytknout, ale soupeř byl ve všem fotbalovější. Zkrátka nad naše síly. Myslím, že Chvojenec a Mikulovice patří o soutěž výš, jsou kvalitou jinde. Pochvalu zaslouží také rozhodčí Oulický.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Starý Mateřov B
O. Doležal [-] - J. Skalický [-] , R. Tomiška [-] , P. Ročnák [-] , P. Hromádko [-] - J. Bureš [-] , M. Vašíček [-] (66. A. Honzíček [-] ) , J. Mzyk [-] (70. D. Blažek [-] ) , V. Procházka [-] - P. Kalous [-] (74. J. Macek [-] ) , D. Jonáš [-] -

Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - J. Pavlíček [-] , M. Centner [-] , M. Kirchner [-] , T. Burkovič [-] - P. Nechvíle [-] (46. H. Dostál [-] ) , J. Píša [-] , T. Richter [-] , D. Pokorný [-] (63. J. Zbudil [-] ) - D. Nechvíle [-] , L. Moravec [-] -

ŽK: 34. D. Jonáš .
Hráči zápasu: P. Kalous - L. Moravec .
Místo: Starý Máteřov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Oulický Václav - MÁLEK Patrik (N), KREIZL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.