Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulovice nadělily Sezemicím desítku


Branky


10. J. Vencl , 30. J. Bříza , 33. J. Vencl , 41. L. Valský , 43. P. Vencl , 65. P. Vencl , 67. P. Vencl , 75. P. Vencl , 81. T. Karlík ml. , 83. P. Vencl
0

Velice těžký úkol čekal v sobotu odpoledne na fotbalisty Sezemic, kteří zavítali do Mikulovic. Hostům se momentálně nedaří asi málokdo čekal, že by mohli na půdě lídra soutěže uspět. To se v zápase nakonec potvrdilo a domácí hráči nakonec dopřáli fanouškům hned deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mikulovická dominance, překvapení se nekoná

Souboj týmu bojujícího o postup proti týmu se záchrannařskými starostmi, tak by se dal nazvat tento zápas.

Domácí již od prvních minut dokazovali, že patří k nejlepším týmům v soutěži a svou hrou diktovali tempo hry.

První šance a náznaky Mikulovic byly buď nepřesné nebo je vychytal sezemický brankář Holeček.

Na úvodní branku se však nemuselo moc dlouho čekat a v 10.minutě Jiří Vencl otevřel skóre - 1:0.

Dalších 20. minut bylo v režii Mikulovic, Sezemice je ale k ničemu vážnému nepustily.

Poté však během tří minut hosté dvakrát inkasovali a již bylo jasné, že překvapení se konat nebude.

Když pak před koncem první půle domácí vstřelili další dvě branky v rozmezí dvou minut, bylo poločasové skóre 5:0. Pátý gól vzešel z kopačky Pavla Vencla, který se tak trefil poprvé v utkání. Ale u jednoho gólu nemělo zůstat...

Čtyři góly Pavla Vencla!

Ve druhé půli se začalo trochu volněji. Mikulovice sice stále měly více ze hry, ale golově se nedokázaly prosadit, tedy až do 65. minuty. Do té doby šance domácích ztroskotávaly na brankáři Holečkovi, který hájil svou branku, co to jen šlo.

Mezi 65. a 75. minutou však velké množství chyb sezemických vyústilo ve "one man show" Pavla Vencla, který během těchto deseti minut pokořil hosty třemi brankami a bylo to už 8:0.

Když pak v 81.minutě na 9:0 zvýšil T.Karlík ml., dělil hosty od nepopulární desítky jediný gól. Hned o další dvě minuty později Pavel Vencl dal svoji pátou branku a diváci v Mikulovicích si tak mohli zakřičet "deset".

Mikulovice v tomto utkání jasně potvrdily svoji dominanci v soutěži a velmi výrazně si vylepšily už tak vynikající skóre.Sezemičtí budou na tento zápas chtít co nejrychleji zapomnout. Šanci na reparát budou mít v příštím kole doma proti Rosicím.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča ( hráč Sezemic): Věděli jsme, že to bude těžký zápas. Bohužel kvalita a hra Mikulovic stála za tím, že jsme v utkání neudrželi soupeřovo tempo a utrpěli velkou porážku.

Autor: L. N.


Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
P. Dufek [-] - J. Vencl [-] (45. K. Fendrich [-] ) , P. Vencl [-] , R. Stefanov [-] (60. P. Vohralík [-] ) , L. Valský [-] (46. L. Václavek [-] ) , T. Karlík ml. [-] , J. Hyxa [-] , J. Bříza [-] , P. Handlíř [-] (45. R. Vyskočil [-] ) , J. Kříž [-] , L. Křivka [-] (85. P. Rychtařík [-] )

TJ Spartak Sezemice B
M. Holeček [-] - J. Skutil [-] , L. Horyna [-] , J. Kříz [-] , P. Spěšný [-] , V. Báča [-] - R. Skutil [-] , T. Holeček [-] - J. Brychta [-] , M. Hrdý [-] , D. Řehák [-]

ŽK: 67. P. Spěšný .
Hráči zápasu: P. Vencl - J. Kříz .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šebetka Milan - KARLÍK Martin (N), HAJŠÍNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.