4:1
(3:1)
39. V. Levai (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Torpedo přehrálo Rosice a zvítězilo 4:1


Branky


9. J. Kaciáň , 25. D. Kmošek , 44. F. Lukeš , 88. P. Úlehla - 39. V. Levai (p.)
0

V 15. kole Torpedo na svém domácím hřišti v Mněticích přivítalo Rosice. Domácí celek byl favorizován, navzdory tomu, že v minulém kole dostal v Mikulovicích šestigólový příděl. Hosté z Rosic totiž neprožívají zrovna šťastné období. O průběhu utkání se dočtete v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup domácích

V brance Torpeda naskočil Petr Racek a v zápase si nevedl vůbec špatně. Hostující trenér Matějů zase poprvé nasadil novou posilu Daniela Palaščáka. Ten odehrál celých 90 minut a patřil k nejlepším hráčům Rosic.

Domácí hráči vstoupili do utkání velice rázně a hned v úvodních minutách potvrzovali roli favorita. Rosičtí naopak vstup do zápasu vůbec nezachytili. Obrana hostů pod tlakem chybovala a sama tak nabízela domácím hráčům možnosti.

Torpedo šlo zcela zaslouženě do vedení v 9.minutě, kdy si na roh nejvýše vyskočil Jiří Kaciáň a trefil se neomylně pod břevno Nahálkovi branky - 1:0.

Domácí nadále kontrolovali hru a kombinací se tlačili za dalším gólem. Ten přišel ve 25.minutě. Na centr z pravé strany si před branku naběhl Kmošek a střelou, která se ještě odrazila o Nahálku, zvýšil na 2:0. S hosty to v těchto chvílích vypadalo velice špatně.

Rosičtí se přece jen začali pozvolna probouzet, zklidnili hru a tak se i oni dostávali k ohrožení domácí branky.

Nejblíže gólu byl asi Tesař, který si po rychlé akci narazil míč s Palaščákem a svoji střelou zpoza šestnáctky orazítkoval tyč.

V další akci Rosic se míč odrazil od jednoho z domácích hráčů, do volného prostoru za obranu. Brankář Racek šel ven z branky, ale hostující útočník L.Němec byl u míče dřív, stačil jej lehce posunout a poté skončil po střetu s Rácem na zemi. Jelikož se situace odehrála uvnitř pokutového území, tak rozhodčí Školout nařídil pokutový kop.Tato situace vyvolala několik ostřejších reakcí. Do křížku se dostali Lukeš s Palaščákem, načež domácí hráč použil svoji hlavu jako zbraň. Školout však zřejmě inkriminovaný moment neviděl a nechal situaci bez povšimnutí.

Po uklidnění atmosféry na hřišti se k penaltě postavil Levai a brankou vrátil hosty do hry - 2:1.

Hostující Němec se po penaltovém zákroku už na hřiště nevrátil a musel být nahrazen Chládkem.

V závěru první půle však domácí opět srazili hosty na lopatky. Po přetaženém rohu se do míče nádherně v akrobatické pozici položil Jiří Kaciáň a našel v malém vápně nekrytého Lukeše, který míč hlavou už jen posunul do branky - 3:1.

 

Rosická snaha efekt nepřinesla

Ve druhé půli byla na rosických hráčích vidět snaha zabojovat a něco s nepříznivým stavem udělat. Ale to nebyl jednoduchý úkol. Jelikož domácí pokračovali v dobrém výkonu, přesto, že jejich tempo už opadlo.

V největších šancích hosté trefovali opět pouze tyče. Nejprve Tesař z trestného kopu lízl břevno, ale i kdyby střela šla o něco níž, Racek by si s ní nejspíše poradil. Pak se po pěkné příhrávce od Tesaře, zjevil v gólové šanci sám před Rackem rosický kapitán Jankovský. Jeho střela směřující do šibenice se však odrazila od vnitřní strany tyče ven do hřiště.

Větší možnost už si rosičtí nevypracovali. I když pokračovali ve snaze, jejich akce už neměli patřičný efekt. Navíc hostům už také docházeli síly. To hrálo do karet domácím, kteří oživili svoji hru střídajícími hráči.

Střelou z levého kraje pokutového území málem zaskočil Nahálku Kmoníček, rosický brankář však stačil zareagovat a míč vytěsnil na roh.

Poté se v obrovské příležitosti objevil střídající Úlehla, střelou podél Nahálky však trefil pouze tyč. Úlehla si nakonec v 88.minutě chuť spravil, když osamocený uvnitř pokutového území prostřelil míč skrz Nahálku - 4:1.

Torpedo tedy zcela zaslouženě zvítězilo a udrželo se v boji o třetí místo. Naopak Rosice už by měly konečně zabrat. Příležitost k tomu budou mít příští týden proti Starým Ždánicím, které však mají o motivaci postaráno, jelikož nutně potřebují body k záchraně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Domácí byli jasně fotbalovější, proto je jejich výhra zasloužená. Nicméně některé přístupy, jsou na této úrovni opravdu zbytečné. Oceňuji ale perfektní moment Torpeda v podobě Kaciáňových gólových nůžek. Z naší strany důstojná druhá půle.

Autor: L. N.


Sestavy


Torpedo Pardubice
P. Racek [-] - M. Filípek [-] , F. Lukeš [-] , L. Pašťalka [-] , J. Vrbata [-] (63. J. Karlík [-] ) - O. Kmoníček [-] , P. Koreček [-] , P. Kaciáň [-] (46. M. Večeřa [-] ) , J. Roman [-] - D. Kmošek [-] (58. P. Úlehla [-] ) , J. Kaciáň [-]

TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Zelinka [-] , L. Pejřimovský [-] , J. Roubal [-] (58. M. Morávek [-] ) , J. Němec [-] - V. Levai [-] , D. Palaščák [-] , J. Jankovský [-] , M. Tomyška [-] (36. S. Kalhous [-] ) - M. Tesař [-] , L. Němec [-] (43. P. Chládek [-] )

ŽK: 80. J. Kaciáň - 69. P. Chládek .
Hráči zápasu: J. Kaciáň - D. Palaščák .
Místo: Mnětice. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Školout František - ŠTOČEK Milan (N), STACH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.