0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice rozhodla v Trnové třemi góly v závěru!


Branky


72. Z. Kasl , 85. J. Fišer , 88. V. Kasl
0

 

Dlouho vydrželi domácí držet krok s favoritem utkání, ten nakonec dokázal zápas zlomit v posledních dvaceti minutách.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Blatnice na podzim v desátém kole uspěla proti Trnové tříbrankovým rozdílem jako dnes 5:2 a také byl první poločas vyrovnaný. Dnes se v něm ovšem diváci branky nedočkali, oba celky rázem v tabulce nedělila spousta míst a domácí vůle a chuť bojovat se zcela vyrovnala hostující fotbalovosti. Na padesát přítomných fanoušků si tak na gól muselo počkat do dějství druhého. 

 


V něm se ale také předlouho ne a ne střelecký zápis otevřít. Až ve dvaasedmdesáté minutě vystihl Zdeněk Kasl malou domů domácích a sám před Klikem uspěl jeho přehozením. Úvodní trefa hosty uklidnila a brzy přispěchali s potvrzující brankou. König zatáhl míč po křídle až k brankové čáře, našel zpětnou příhrou osamoceného Jana Fišera, který obstřelil domácího brankáře. Definitivní podobu výsledku udal Václav Kasl, který si na prsa zpracoval centr Königa a z první rozvlnil síť. Trnová tak zůstává u dna tabulky, Blatnice je sedmá.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Webr Jiří: "Bylo to vyrovnané utkání, kde rozhodl první gól a naše zbytečná chyba. Soupeř byl ovšem fotbalovější, my jsme spíše bojovali."

TJ Slovan Blatnice
Štýs Roman: "První půle, když ještě domácí mohli, byla vyrovnaná. V začátku druhého poločasu jsme začali špatně, ale postupně jsme získali převahu a zápas jsme dotáhli do vítězného konce, i když jsme hráli bez brankáře. Máme tři zraněné a chytal hráč z pole."



Sestavy


TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - P. Kříž [-] - J. Kříž [-] - M. Hauzner [-] (66. L. Kučera [-] ) - V. Beneš [-] , P. Vodička [-] , B. Švancar [-] (25. M. Klik [-] ) , J. Roztočil [-] , V. Kopačka [-] , L. Baloun [-] , Š. Magyar [-] (46. J. Webr [-] )

TJ Slovan Blatnice
R. Novotný [-] - J. Fišer [-] , M. Greif [-] (84. D. Maroušek [-] ) , J. Hošťálek [-] , J. Rolník [-] , M. Stehlík [-] (77. D. Rubáš [-] ) , D. Tětek [-] (86. V. Kasl [-] ) , Z. Kasl [-] (61. P. Czasný [-] ) , D. Kojnok [-] , M. König [-] , P. Liškutín [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: REIPRICH Václav - FINKLAR Jaroslav (N), KAFKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.