4:1
(2:0)
87. J. Čech
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezvěrov doma sestřelil Kozolupy!


Branky


0

 

Domácím se na jaře daří a po dalším vítězství již maji nadostřel první polovinu průběžné tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V devátém kole na podzim udolal lídr tabulky Bezvěrov před svými fanoušky 2:1 a osmou výhrou si upevnil vedoucí pozici. Hosté byli dvanáctí. Dnes, po porážce v Bezvěrově, oba celky dělí ve středu tabulky pouze tři body.  Ale pojďme popořadě.  Domácí k vítězství nakročili již v deváté minutě, když kombinační akci svých barev zakončil Josef Osvald. Za další zhruba čtvrt hodinu již bylo na stadionu ještě veseleji. Tentokráte doručil balíček namísto určení Jiří Šulc. Určil tím i poločasový výsledek a na padesát přítomných fanoušků tak mohlo být během prosluněného nedělního odpoledne spokojeno.  

 

 

Navíc, když jim náladu již třetí brankou zlepšil opět brzy po úvodním hvizdu Tomáš Petrů. Počtvrté  a naposledy se dnes domácí prosadili v sedmdesáté minutě, když rychlý ťukes do vápna dopravil za čáru Petr Královec. Hosté se v samotném závěru dočkali alespoň čestného úspěchu, když se dorážkou z pěti metrů zapsal na listinu střelců Jakub Čech. Domácí jsou tak aktuálně desátí, jen čtyři body od páté příčky. Kozolupy jsou sedmé.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkora Eva: "Moje hodnocení bude krátké. Vyhráli jsme zaslouženě, byli jsme lepší."

TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan: "Těžko se mi to hodnotí, domácí vyhráli zcela zaslouženě."



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - P. Bubník [-] , P. Šulc [-] , P. Královec [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , J. Osvald [-] , J. Petrů [-] , M. Kanát [-] , M. Metlický [-] , P. Šulc [-]

TJ Sokol Kozolupy
J. Sandru [-] - M. Brabec [-] , F. Stehlík [-] , T. Davídek [-] (75. P. Mráz [-] ) , R. Tauš [-] , P. Tejc [-] , J. Čech [-] , M. Maštalíř [-] , M. Janko [-] , V. Tugui [-] (85. T. Coyne [-] ) , M. Frič [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - KUBÍNEK Jiří (N), HUCL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.