Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta Sulkov zvítězila nad rezervou Nýřan


Branky


0

Posledních sedm gólů viděli diváci v Sulkově, kam přijela rezerva Nýřan odehrát závěrečné utkání sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benedikt měl svůj den

Běžela 21.minuta, když se domácí poprvé radovali z gólu, jehož střelcem byl Lukáš Benedikt. Srovnání přišlo za chvíli - Radek Šteffel si ve 30.minutě poradil s míčem a byla z toho vyrovnávací branka. Benedikt byl ale při chuti a tak přidal ve 32.minutě další přesnou trefu. A svůj gólový apetit uspokojil hned za tři minuty, když se radoval z hattricku. Za stavu 3:1 si tak šli hráči odpočinout a připravit se na druhou půli.

Šteffel velel k obratu marně

Hrálo se už více jak hodinu čistého času, když padl druhý gól hostů. Znovu jej dal Šteffel a Nýřany mohly pomýšlet na pokus o srovnání. Jejcih snahu ale zhatil Petr Hejzek, který Sulkovu opět vrátil dvougólový náskok svý gólem z 82.minuty. A aby toho nebylo málo, hned za minutu si dal nýřanský Štěpánek "vlastence", který definitivně pohřbil jakoukoliv naději na bod. Sulkov po výhře 5:2 skončil na 5.místě tabulky, kdežto hosté o pár míst níže - na 9.místě.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - M. Boreček [-] , L. Benedikt [-] (72. M. Janout [-] ) , R. Valenta [-] , P. Hejzek [-] , M. Straka [-] (46. K. Batěk [-] ) , D. Králík [-] (46. P. Pecháček ml. [-] ) , M. Gruber [-] , V. Scharf [-] , D. Mečl [-] , M. Uzel [-]

TJ Nýřany B
F. Jany [-] - V. Vácha [-] , M. Rosol [-] , P. Královec [-] (72. E. Molnári [-] ) , O. Stehlík [-] - R. Šteffel [-] , M. Vozabule [-] , J. Šindler [-] , M. Štěpánek [-] , M. Routschka [-] - J. Cvachouček [-]

ŽK: 75. K. Batěk - 44. V. Vácha . ČK: 86. K. Batěk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIK Karel - VAVROCH Zdeněk (N), ŠTEFFEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.