Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany B si zastřílely


0

Dokonce devět gólů bylo k vidění v Nýřanech, kde místní béčko změřilo před sedmdesátkou diváků síly se Sokolem Manětín. Dvě třetiny branek dali domácí a po vítězství 6:3 si připsali zasoužené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bylo jich pět

Už od začátku zápasu to vypadalo na ofenzivní pojetí fotbalu. Vždyť už ve 4.minutě padl první gól. Na svědomí ho měl Matyáš Prach a poslal jím Nýřany B do vedení. V 18.minutě se znovu radovali příznivci domácích po brance Královce, který zvyšoval na 2:0. Netrvalo ani minutu a radost propukla znovu. A znovu na staně Nýřan. V 19.minutě rozjásal diváky Jakub Šindler. Neuběhlo tedy ani 20 minut a bylo to 3:0. To ale nebyl konec gólových hodů. Cvachoušek totiž ve 22.minutě trefil přesně a bylo to 4:0! A pocit ze vstřelené branky si zopakoval o jedenáct minut později. Ve 33.minutě znovu překonal brankáře Kronďáka, takže skóre navýšil už na 5:0. A za tohoto stavu se odcházelo na poločasovou pauzu.

Manětín začal střílet pozdě

Někteří možná ještě nezaregistrovali úvodní hvizd druhého poločasu, když padl další gól. Na 6:0 upravil průběžný výsledek střelec prvního gólu Prach. Necelou hodinu po začátku zápasu se ale prosadili i hosté, kteří určitě nechtěli nic vzdávat. Fotbal se přece hraje až do konce. V 55.minutě snižoval Zelenka na 6:1 a i hosté tak měli jisté, že v konečném výsledku nebude na jejich straně nula. A nakonec tam nebyla ani jednička, protože v 61.minutě Manětín udeřil podruhé. Na 6:2 se skóre měnilo po brance Petra Součka. Gól dal nakonec i hráč minulého kola Martin Tureček, který byl zároveň posledním úspěšným střelcem zápasu. Finální výsledek byl tedy 6:3.



Sestavy


TJ Nýřany B
M. Rosol [-] - P. Královec [-] , O. Stehlík [-] - M. Vozabule [-] , M. Routschka [-] , M. Štěpánek [-] , R. Šteffel [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-] - M. Prach [-] , J. Cvachouček [-]

TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - A. Bachmann [-] , R. Vandrovec [-] , J. Kolesa [-] , L. Tintěra [-] , P. Souček [-] , F. Janouškovec [-] , P. Zelenka [-] , D. Janouškovec [-] , M. Tureček [-] , T. Vošta [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - ŠTEFFEL Radek (N), KRONĎÁK, ING. Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.