Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tucet gólů Nýřan B


0

Celkem dvanáctkrát se trefili domácí do sítě hostů ze Sokola Pernarec, kteří od 67.minuty dohrávali v deseti. Radek Šteffel, Jan Cvachoušek a Jaroslav Šindler vstřelili dohromady 10 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šteffelův hattrick

Domácí uděřili poprvé již v 8. minutě zápasu golem Radka Šteffela. Hosté odpověděli o 2 minuty později trefou Pavla Kohana a srovnali tak na 1:1. Ale další branky v prvním poločase padaly už jen do sítě hostů. Ve 20.minutě udeřil opět Šteffel, o 10 minut později zvyšoval na 3:1 Cvachoušek a za pouhou minutu se skóre opět měnilo ve prospěch domácích. Znovu Šteffel a hattrick byl na světě. Na 5:1 pak 5 minut před odchodem do kabin zvyšoval Jakub Šindler.

Druhá půle opět v režii domácích

Zhruba 13 minut trvalo, než se ve druhém poločase rozvlnila jedna ze sítí. V 58.minutě už bylo skóre 6:1, gól vstřelil František Jany. Další úder zasadil opět hráč domácích -  Cvachoušek (63.minuta), ale hostě bleskurychle odpověděli, když se ve stejné minutě prosadil jejich záložník Jiří Navrátil. Dál už ale vše pokračovalo v režii domácích. Další gól dal Vácha (67.minuta) a pak se znovu prosadil Šteffel (69.minuta), který tak vstřelil svou čtvrtou branku v zápase. V 67.minutě navíc obdržel Pavel Dvořák z týmu hostů červenou kartu po druhém napomenutí. Hosté tak dohrávali v deseti a jejich gólman musel ještě třikrát do konce zápasu lovit míč z branky. V 75.minutě udeřil Šindler, v 80.minutě vsítil svou třetí branku Cvachoušek a v době, kdy běžela 84.minuta dorovnal do tuctu svou třetí brankou v utkání Jaroslav Šindler. Domácí jsou aktuálně na osmé příčce s 31 body, hosté stále na chvostu tabulky s 16 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
Roman Stauber: Podařilo se nám dobře vstoupit do zápasu, soupeř sice vyrovnal, ale pak byla iniciativa na naší straně. Utkání hodně poznamenalo to, že hosté přijeli v 11-ti lidech a neměli možnost střídat. Navíc se jim zranil kapitán. Druhý poločas už se dohrával více méně jen z nutnosti.

TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Co k tomu říct ... hráli jsme v hodně poslepované sestavě, bylo nás málo, neměli jsme ani nikoho na střídačce.



Sestavy


TJ Nýřany B
F. Jany [-] - O. Stehlík [-] , P. Královec [-] (58. E. Molnári [-] ) , V. Vácha [-] - M. Routschka [-] , R. Šteffel [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-] (83. R. Stauber [-] ) , M. Štěpánek [-] (53. M. Rosol [-] ) - M. Vozabule [-] , J. Cvachouček [-]

TJ Sokol Pernarec
P. Motyka [-] - P. Kohan [-] , M. Dvořák [-] , F. Košan [-] - J. Strnad [-] , V. Pekárek [-] , D. Brácha [-] , P. Dvořák [-] , J. Navrátil [-] - M. Pekar [-] , M. Roučka [-]

ŽK: 56. P. Dvořák . ČK: 67. P. Dvořák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.