1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:30

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice si své postavení uhlídala!


Branky


0

Tak se to Blatnici přeci jen podařilo. Blatnice musela před utkáním urvat alespoň 1 bod a to se jim s přehledem povedlo. Blatnice zvítězila na půdě Sulkova 1:3 a může slavit 2. místo. Na první Hunčice to letos bohužel nestačilo. Ztráta devíti bodů je obrovská. Sulkov skončil na 9. místě. Oba týmy úspěšně ukončily sezónu a všechny členy týmů teď čeká zasloužený odpočinek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Tento zápas načal jako první 22. kolo sezóny 2015/2016. Utkání začalo poněkud netradičně v sobotu už v 10:30. Domácímu Sulkovu už o nic významného nešlo. Na druhé straně jejich soupeř Blatnice už potřebovala bodovat. Blatnice v posledních kolech hrála velmi špatně a mohla doplatit i na ztrátu druhé pozice, což pár kol před koncem asi nikdo nečekal. Dnes Blatnice potřebovala alespoň 1 bod, aby měla jistotu druhé pozice a nemusela se už ohlížet na výsledek Pňovan. Pňovany si dnes udělaly delší výlet a na tento zápas zavítaly také, aby podpořily domácí Sulkov. Pňovany po tomto zápase čekala cesta do Zbůchu. K utkání nastoupily oba celky svědomitě a hrálo se celkem čistě. Dnešní utkání řídil "laik" Miloslav Hejzek. 1. půle nepřinesla žádné gólové hody a obě mužstva za bezgólového stavu odešla do kabin. Dnešní hrstka třiceti diváků asi nemohla být spokojena s průběhem zápasu. 

 

Blatnice nenechala nic náhodě

Druhá půle už měla výrazně jiný ráz než ta předchozí. Na obou stranách jsme viděli velké množství šancí. Lépe je dokázala využít Blatnice. Nejdříve ještě přišlo střídání na straně hostů v 50. minutě. Následně za 5 minut hosté otevřeli skóre utkání zásluhou Michala Fišera. Domácí hned na to udělali 2 střídání v 55. a 60. minutě. Po těchto střídáních Blatnice navýšila své vedení na rozdíl dvou branek. V 62. minutě se prosadil Josef Štorc. Domácí měli také gólové šance, ale nedokázali je proměnit na rozdíl od svého soupeře. Hosté ještě provedli poslední změnu v sestavě. Domácí pak provedli také své poslední střídání v zápase. Změny v domácí sestavě nebyly moc prokazatelné. Blatnice přidala v 78. minutě ještě třetí branku na svůj účet a to už vypadalo, že je o zápase rozhodnuto. Branku vstřelil Daniel Hauer. Domácí alespoň dokázali korigovat výsledek na konečných 1:3. Autorem branky v 85. minutě se stal David Štípek. Pro Sulkov tato porážka nic neznamenala. Blatnice si touto výhrou zajistila druhou pozici v tabulce. Jen pňovanští hráči museli být trochu zklamáni, ale přesto měli v odpoledním zápase o co bojovat. Potřebovali bodovat, aby měli jistou třetí pozici. V dnešním utkání rozhodčí jako "laik" nemusel udělit žádnou žlutou či červenou kartu.

 

Gratulujeme mužstvu TJ Sparta Sulkov B k 9. místu v sezóně!!!

 

 

Gratulujeme mužstvu TJ Slovan Blatnice B k 2. místu v sezóně!!!

 

Sezóna byla velmi dlouhá a nyní je ten pravý čas na odpočinek. Přejeme hodně štěstí a zdraví oběma týmům, ať se jim podaří vyšplhat na co nejvyšší příčky v následující sezóně!!!



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov B
Pavel Sekerka (vedoucí): Zápas jsme odehráli se ctí. Bylo to pro nás velmi těžké utkání proti tak silnému soupeři. Nedokázali jsme proměňovat naše šance a náš soupeř byl v této činnosti o něco lepší. Jsme rádi, že sezóna je už za námi.

TJ Slovan Blatnice B
Hosté se k zápasu nevyjádřili:



Sestavy


TJ Sparta Sulkov B
J. Blahout [-] - M. Boreček [-] (60. D. Rolník [-] ) , R. Javorský [-] , J. Dubský [-] , P. Kubeš [-] (73. F. Vizvári [-] ) , M. Třeštík [-] , D. Štípek [-] , J. Straka [-] , K. Batěk [-] (55. V. Scharf [-] ) , P. Kubík [-] , P. Pecháček st. [-]

TJ Slovan Blatnice B
D. Frai [-] - M. Fišer [-] , J. Kovač [-] , D. Hauer [-] , J. Štorc [-] , R. Steinbach [-] (65. T. Hošťálek [-] ) , P. Haisman [-] , V. Kafka [-] , J. Rolník [-] (50. M. Lukáč [-] ) , M. Kolerus [-] , M. Wolf [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - VAVROCH Zdeněk (N), LANDAU František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.