3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice doma nezaváhala!


Branky


0

Toto utkání mezi týmy TJ Slovan Blatnice B a FC Kunějovice mělo jasného favorita v podobě domácích. Ti se ale na vítězství trochu více nadřeli. V bojovném utkání zvítězili těsným poměrem 3:2! Blatnice tak ztrácí na lídra tabulky Hunčice 3 body a ještě mají o zápas navíc. Hunčice tak mají pevně všechno ve svých rukách. Kunějovice dnes sahaly alespoň po bodu. Nicméně zůstávají osamoceně na 9. pozici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl 1 branku

Domácí byli před utkáním velkým favoritem a dalo se očekávat, že dnes jasně zvítězí. Blatnice také využívá svého širokého hřiště a spoléhají se často na breaky. Ale dnes to byl velký boj hned od samého začátku. Obě mužstva měla na svých střídačkách dostatečný počet hráčů, takže zde nebyl pro nikoho žádný problém někoho vystřídat. 1. půle byla celkem vyrovnaná. Domácí měli své šance a hosté místy také. První branku utkání se podařilo vstřelit domácím, kdy Jiří Perger ve 23. minutě po rohovém kopu uklízel z vápna míč do sítě. Více gólových momentů už v 1. půli nebylo a obě mužstva odešla do kabin za přívětivého stavu pro hosty 1:0. 1. půle se obešla jak bez karet, tak i bez střídání.

 

 

Kunějovice tahaly za kratší konec

Na úvod poločasu obě mužstva vystřídala jednoho svého hráče. Hra v tomto poločase se přelévala z jedné strany na druhou. Obě mužstva si vytvořila dostatek příležitostí ke skórování. Tím šťastnějším týmem byla ale Blatnice. V 55. minutě zvýšila svůj náskok na rozdíl 2 branek. Autorem gólu se stal Hynek Kulhánek a tato branka padla velmi obdobně jako ta první. Kunějovice samozřejmě ještě nic nevzdávaly a hrály dál. V 77. minutě se přeci jen dočkaly snížení na 2:1. Aleš Kysela ve vápně svou střelou k tyči nedal žádnou šanci domácímu gólmanovi. Pak ale přišel zásadní moment celého utkání. Hosté se už nadechovali k senzačnímu srovnání, ale domácí jejich snažení rychle utnuli. V 83. minutě Josef Kovač se po chybě obrany dostal k míči a utíkal sám na brankáře a tuto příležitost bezpečně proměnil. Stav se tak měnil na 3:1. Hosté ještě bojovali, ale povedlo se jim už jen zkorigovat výsledek na konečných 3:2. K Petru Krausovi se v 88. minutě odrazil balon a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil gólmana Daniela Fraia. Tento gól udělal poslední tečku za dnešním zápasem a domácí tak slavili vítězství 3:2! Za domácí jako nejlepšího hráče jmenujeme Josefa Kovače. Za hosty jmenujeme jako nejlepšího hráče Petra Krause. Pro jmenované hráče můžete hlasovat až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice B
Domácí se k zápasu nevyjádřili:

FC Kunějovice
Josef Bubeníček: V dnešním zápase jsme podali pěkný výkon. Škoda, že jsme ztratili kontakt se soupeřem v 83. minutě. Tento gól byl pro nás zlomovým. Z naší strany bylo celé utkání velmi bojovné, bohužel ti šťastnější byli dnes domácí. My jsme v zápase obdrželi laciné a zbytečné góly, proto jsme prohráli. Ale zápas byl vyrovnaný a za dnešní výkon s tak silným soupeřem se nemáme za co stydět.



Sestavy


TJ Slovan Blatnice B
D. Frai [-] - J. Kovač [-] , H. Kulhánek [-] (60. M. König [-] ) , J. Perger [-] , M. Lukáč [-] , R. Steinbach [-] (46. M. Stehlík [-] ) , D. Hauer [-] (75. P. Haisman [-] ) , V. Kafka [-] , M. Wolf [-] (60. M. Fišer [-] ) , M. Kolerus [-] , P. Czasný [-]

FC Kunějovice
A. Mayer [-] - M. Hakr [-] (75. J. Král [-] ) , P. Opalecký [-] , P. Kraus [-] , J. Viehman [-] , J. Kraus [-] (88. D. Novák [-] ) , A. Kysela [-] , P. Mach [-] (67. P. Král [-] ) , J. Novák [-] , J. Randa [-] (46. D. Mashtaler [-] ) , J. Vokurka [-]

ŽK: 77. J. Král .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - LANDAU František (N), KULHÁNEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.