Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch si veze domů senzační 2 body!


0

Utkání mezi týmy TJ Slovan Blatnice B a TJ Baník Zbůch B byl pro nestranného diváka výbornou podívanou. Zápas nám nabídl celkem 8 branek a muselo se jít až do penalt. Kdo by si pomyslel, že 2. tým tabulky Blatnice ztratí body doma se soupeřem od kterého se to ani nečekalo. Po základní hrací době byl stav utkání 4:4. Na penalty vyhráli hosté v poměru 3:4 - musela rozhodnout až 6. série. Zbůch si tak veze domů cenné 2 body. Tento zápas asi nejvíce povzbudí Hunčice, které tak odskočili svému soupeři na 2 body a ještě mají 1 utkání k dobru. Blatnice tato ztráta bude mrzet v konečném zúčtování.

Důležitá poznámka: Od teďka máte všichni možnost ohodnotit zápas v různých kategoriích např.: výkony obou týmů, výkony rozhodčích, kvalita zápasu, nápoje, jídlo, hrací plocha, zázemí, můžete ohodonotit i celou sestavu týmu, jaký kdo podal výkon, bodovat můžete od 1 do 10, 10 je nejlepší a 1 nejhorší. POZOR: OHODNOTIT ZÁPAS MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ. Pokud nejste ještě registrováni, nevadí. Stačí na těchto webových stránkách vyplnit registrační formulář, který vám zabere max. 5 minut. A poté už se můžete s chutí pustit do hodnocení. Chceme tak zjistit, kde je jaká úroveň ať už rozhodčích nebo zápasu. Kdo má lepší zázemí či hřiště. Podle vašeho hodnocení jednotlivých hráčů můžeme také vybrat ty nejlepší do sestavy kola. Využijte této příležitosti a pomozte nám tak vytvořit statistiku jednotlivých údajů, aby se vědělo, kde kdo je v čem lepší a v čem horší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbůch zaskočil Blatnici

Tento zápas měl celkem velkého favorita, ale průběh 1. poločasu tomu vůbec neodpovídal. Hosté byli jasně lepším týmem na hřišti. Předváděli skvělý fotbal a domácí nepouštěli moc do velkých šancí. Jediná a navíc proměněná šance Blatnice přišla hned na začátku poločasu a to v 11. minutě. Prosadil se David Šindelář po chybě gólmana hostů. Poté ale byla první půlka čistě v režii Zbůchu. Jako první se prosadil Petr Bufka ve 14. minutě. Hned další úspěšný zásah si připsal na svoje konto Jiří Střeštík. Skóre se tak měnilo v 31. minutě na 1:2. To ale nebylo pro domácí vše. Ve 38. minutě upevnil vedení Zbůchu Cvetan Dalakov. Jako poslední úspěšný střelec Zbůchu se stal ve 44. minutě Tomáš Bártek. Hosté si svoji velikou aktivitou zaslouženě vybojovali vítězství po 1. poločase 1:4. Domácí měli o čem přemýšlet, aby ještě mohli něco s výsledkem udělat. Hrstka diváků co navštívila dnešní zápas asi nemohla věřit svým očím, že jejich 2. tým tabulky prohrává jednoznačně s o dost slabším týmem.

 

 

 

 

Neuvěřitelné vyrovnání

Domácí měli dost hráčů na střídání a také toho trenér Blatnice využil. Hned na začátku 2. poločasu poslal na hřiště své 2 svěřence ze střídačky. Tento tah výrazně oživil hru domácích. Aktivita byla jednoznačně na jejich straně. Do poločasu se vrhli po hlavě a vycházelo jim téměř všechno. O první snížení se postaral Josef Kovač už ve 48. minutě. Zanedlouho domácí vstřelili kontaktní branku. Jejím autorem byl střídající Daniel Hauer, který se prosadil v 54. minutě. Domácí tyto góly ještě více nakopli a snažili se celý zápas obrátit v jejich prospěch. Na to kolik měli času, tak se jim prostě nedařilo vstřelit vyrovnávací branku. Hosté se sice sem tam dostali do nějaké šance, ty ale ovšem také neproměnili. Když už byl zápas téměř u konce a Zbůch už skoro mohl slavit senzační výhru, David Šindelář v 90. minutě vzkřísil domácí svým gólem. Tato branka padla z úplně poslední akce zápasu. Stav utkání byl 4:4 a před námi byly pokutové kopy. V celém zápase se udělilo 6 žlutých karet, což je na IV. třídu celkem hodně. Všechno to ale byly běžné zákroky. Dnešní hlavní rozhodčí pan Josef Kořan pískal velmi dobře. Jako nejlepšího hráče jmenujeme za domácí Davida Šindeláře a Petra Maresche. Za hosty jmenujeme jako nejlepšího hráče Petra Malého. Pro jmenované hráče můžete hlasovat až do středy do 12 hodin!

 

 

Štěstina stála při Zbůchu

Penalty jsou takovou brankovou loterií. Tady mohl zvítězit kterýkoliv z celků. Ale více štěstí se přiklonilo k hostům. Tato loterie se povedla o něco lépe Zbůchu, který tak vyhrál po penaltovém rozstřelu 3:4. Muselo se rozhodnout až v 6. sérii. Zbůch si tak domů odváží velmi cenné 2 body. Blatnice ztratila velmi drahé body do tabulky a jejich postup do III. třídy se jim výrazně vzdálil.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice B
Michal Hajžman (vedoucí, kapitán): Celkově se zápasem nejsem spokojen. Sice je dobré, že jsme to dotáhli až na remízový stav, ale nepodařilo se nám dnes zvítězit za 3 body. Dneska nám ten fotbal prostě nešel. Něco nám tam chybělo. Bylo to moc špatné.

TJ Baník Zbůch B
Aleš Klečka (vedoucí, hráč): Se zápasem jsme spokojeni, ale byla škoda, že jsme ztratili takový náskok v zápase. S 1. půlí jsem nadmíru spokojen, ale 2. půle byla z našeho pohledu o dost slabší. Udělali jsme moc zbytečných chyb. Penaltový rozstřel naštěstí pro nás dopadl velmi pozitivně. S celkovým výkonem našich hráčů jsem spokojen. Hráli jsme pěkný fotbal.



Sestavy


TJ Slovan Blatnice B
D. Frai [-] - D. Šindelář [-] , J. Kovač [-] , J. Štorc [-] , M. Lukáč [-] (45. D. Hauer [-] ) , M. Kolerus [-] , M. König [-] , P. Czasný [-] (54. V. Kafka [-] ) , P. Maresch [-] (45. R. Steinbach [-] ) , M. Hajžman [-] , M. Wolf [-]

TJ Baník Zbůch B
J. Šrajber [-] - J. Hašek [-] , Z. Kopček [-] , J. Veselý [-] , P. Malý [-] (90. A. Klečka [-] ) - J. Plánička [-] (58. D. Lorenc [-] ) , J. Střeštík [-] , J. Němec [-] - P. Bufka [-] , C. Dalakov [-] (61. D. Mikolášek [-] ) - T. Bártek [-]

ŽK: 40. J. Štorc - 27. T. Bártek , 56. J. Plánička , 66. J. Hašek , 72. J. Veselý , 81. P. Malý .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KOŘAN Josef - LANDAU František (N), STRAKA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.