Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov potvrdil první místo a zvítězil v Toužimi


Branky


6. J. Vild , 62. M. Hotěk , 81. M. Hotěk (p.) , 86. J. Bláha - 20. M. Novotný , 25. M. Kobera , 35. J. Tolar , 48. O. Nýber , 56. J. Tolar , 58. O. Nýber , 64. J. Tolar , 90. F. Tomáň
0

Hráči Ostrova v předchozím utkání slavili postup do divize a v zápase proti Toužim tak o nic nešlo, tedy kromě cti. V Toužimi byl k vidění otevřený útočný fotbal, dvanáct branek a vítězství první celku tabulky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro domácí Toužim, která se v 6. minutě ujala vedení po střele Jana Vilda. Postupem času ale přebral Ostrov veškerou iniciativu a začal si vytvářet jednu šanci za druhou. Vyrovnání se dočkal ve 20. minutě, kdy zamířil přesně mezi tři tyče Milan Novotný. Za dalších pět minut se dostali hosté do vedení po akci Michala Kobery. S Toužimí to v tu chvíli nevypadalo vůbec dobře a ještě hůř ve 35. minutě po střele Jana Tolara. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:3.

 

Po pauze byl znovu aktivnější hostující Ostrov, který se po střelách Ondřeje Nýbera a Jana Tolara dostal do čtyřbrankového trháku. I domácí si vytvořili několik slibných příležitostí, ale dlouho nedokázali žádnou proměnit. Další gól tak padl opět do jejích sítě a to z kopačky Ondřeje Nýbera. Pak se ale konečně domácí prosadili. Po pohledné kombinaci zakončoval Miloslav Hotěk. Na to však dokázal odpovědět Jan Tolar a bylo to 2:7. Hosté pak otevřeli hru, hráli pouze na tři obránce a snažili se vstřelit osmý gól. To se jim podařilo zásluhou Filipa Tománě, ale to až poté, co inkasovali z kopačky Miloslava Hoťka a Jiřího Bláhy. V posledním zápase sezony tak prohrála Toužim s mistrem krajského přeboru Ostrovem v poměru 4:8.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov
Ivan Filip: Do utkání jsme šli s tím, že chceme vyhrát za tři body abychom potvrdili naše vítězství v soutěži. Byli jsme trochu v oslabenější sestavě, protože některým hráčům jsme dali dovolenou. Co se týče zápasu, byl to zápas hodně otevřený, bylo vidět, že je konec sezony a hrálo se nahoru dolů. Toužim se dostala do vedení, ale postupem času jsme je herně přehrávali a do poločasu jsme vedli 3:1. Byli jsme lepší a měli i další šance. Ve druhém poločase jsme vedli ještě o více branek a soupeři docházeli síly. Chtěli jsme dát ještě jeden gól, abychom měli osm branek kvůli jedné soutěži v novinách a v posledních sekundách se nám to povedlo a skončili jsme v této soutěži nakonec druzí.



Sestavy


SK Toužim
T. Kolbaba [-] - J. Hodina [-] , K. Čermák [-] - K. Klepal [-] , D. Drabík [-] , J. Borek [-] , J. Hudec [-] , J. Vild [-] , J. Bláha [-] - M. Hotěk [-] , J. Kliment [-]

FK Ostrov
M. Süttö [-] - J. Glanc [-] (58. M. Považan [-] ) , M. Rašman [-] , M. Karbula [-] , J. Liška [-] - J. Horváth [-] (72. F. Tomáň [-] ) , O. Nýber [-] , M. Kobera [-] - M. Novotný [-] , J. Tolar [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 26. J. Hodina - 47. J. Vrba , 51. O. Nýber , 70. J. Liška . ČK: 80. J. Liška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.