Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo vedlo o tři góly. Závěr zápasu si za rámeček ale nedá. Toužim zvítězila 3:4


Branky


0

Nové Sedlo remizovalo v posledním utkání s Citicemi a získat plný počet bodů chtělo opět na domácím hřišti, kam zavítala Toužim. Dlouho to vypadalo, že se domácí získají bez problémů tři body. Jenže přišla na řadu poslední desetiminutovka, čtyři góly hostujícího mančaftu a Baník odešel ze hřiště s prázdnou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání mezi Novým Sedlem a Toužimí přinesl útočný fotbal, hrálo se nahoru dolů, ale gól ne a ne přijít. Největší zásluhu na bezbrankové první půli měli oba brankáři, tedy jak Pelech na straně jedné, tak Kolbaba na straně druhé. I přes několik šancí obou týmů se tak odcházelo do šaten za stavu 0:0.

 

O co byli ochuzeni fanoušci v první půli, toho se dostatečně nabažili v části číslo dvě. Zejména ti domácí byli po většin druhé půle spokojenější. V 55. minutě poslal poprvé míč za brankovou čáru Daniel Petřík, který za dalších pět minut zvyšoval už na 2:0. Baník byl aktivnějším týmem, hnal se do útoku a po zásluze vstřelil i třetí branku jejímž autorem byl Bedřich Rychna. Zdálo se, že si domácí dojdou v poklidu pro tříbodové vítězství na domácí půdě. Jenže v posledních deseti minutách přišel jejich zkrat. Během jedné minuty se prosadil dvakrát Josef Hudec a rázem to bylo jen o gól. Hosté byli na koni a pět minut poté dokázali skóre utkání vyrovnat po střele Miloslava Hoťka. Pro opařené domácí borce ale přišla ještě jedna tvrdá rána. V nastaveném čase totiž dokonal fantastický obrat Toužimi svoji druhu trefou Miloslav Hotěk. Nové Sedlo tak prohrálo po neuvěřitelném obratu Toužimi 3:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



SK Toužim
Marek Daněk: Za stavu 0:3 jsme uhráli vítězství 4:3 a to se často nevidí. Pro domácí to bylo kruté, ale nám se podařil výborný obrat



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - F. Škarda [-] (45. M. Pešák ml. [-] ) , R. Rychna [-] , P. Karásek [-] , D. Petřík [-] , B. Rychna [-] , L. Macák [-] , E. Lakatoš [-] , J. Němeček [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

SK Toužim
T. Kolbaba [-] - J. Metlický [-] (60. M. Hejna [-] ) , T. Moravec [-] (75. T. Kolena [-] ) , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Hudec [-] , D. Drabík [-] , J. Vild [-] , J. Bláha [-] - M. Hotěk [-] , M. Osvald [-] -

ŽK: 63. E. Lakatoš - 31. J. Metlický .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - KOVÁŘÍK Tomáš, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.